Rosollinkastike, kun punajuuret unohtui kauppaan? Apua.
Oisko teillä jotain kikkakolmosta, miten saa perinteiseen rosollinkastikkeeseen kauniin vaaleanpunaisen värin, kun en muistanut ostaa punajuurisäilykettä eikä punajuuriakaan ole kaapissa? Rosollia vain. Vai pitääkö tässä nyt unohtaa paras osa koko rosollia, sen kastike?
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Luuletko olevasi hauska?
Miten niin? Jos olet joku palstatrolli, niin mene pois.
Oisko täällä ketään normaalia paikalla, joka vois auttaa?
Laita silmät kiinni kun syöt valkoista rosolli kastiketta, et huomaa eroa.
Ei sen kastikkeen tarvitse olla vaaleanpunaista.
Ota valmiista rosollista pari palaa punajuurta ja liuota niitä ruokalusikallisessa vettä. Näin saat värjättyä vettä, jolla voit värjätä kermavaahdon.
Vierailija kirjoitti:
Ota valmiista rosollista pari palaa punajuurta ja liuota niitä ruokalusikallisessa vettä. Näin saat värjättyä vettä, jolla voit värjätä kermavaahdon.
Tai valkosipulipuristimella pari palaa kastikkeeseen, tulee kivan marmorinen väri.
😂 Punajuureton rosolli onkon sitä oikeaa rosollia kunhan se on punaista.
Minä teen aina valkoisen kastikkeen rosollin seuraksi.
Luuletko olevasi hauska?