viime kesän marjat pakkasesta mehuksi?
mitä mieltä?
kannattaako keittää mehuksi,vai heittää menemään?
Kommentit (11)
Mehuksi ilman muuta eihän niitä pois kannata heittää. Eivähän ne pakastimessa ole miksikään menneet. Jus eilen keitin mehua rapaarperista ja pakastimesta otetuista mustikoista
mustaherukka,
punaherukka,
raparperi?
ehkä hieman mansikoitakin?
vai tuleeko liian monimakuinen sötkötys?
-ap
aina pakastemarjat mehuksi tähän aikaan vuodesta. Sitten pakastin sulaksi ja uudet marjat sisään. Ja tosiaan laitetaan kaikki marjat mehustumaan kerralla ja hyvää mehua tulee. Suosittelen :)
kaikkia voi laittaa sekaisin, itse keitän mitä milloinkin sattuu olemaan. Mustaherukkaa, punaherukkaa, mustikkaa, puolukkaa, mansikkaa, raparperia, omenaa
Keitetään samalla tavalla kuin tuoreistakin? Miten sulatus?
koska marjat hieman "kitkeröityy" pakkasessa---ei ehkä oikea sana,mutta siis eivät ole niin makeita kuin tuoreena.
-ap
jos alan keittää niitä jäisinä. Eli sulatan ensin yön yli maijassa ja sitten vasta keitolle.
jos alan keittää niitä jäisinä. Eli sulatan ensin yön yli maijassa ja sitten vasta keitolle.
keittää hilloksi?
vai heittää pois?
-ap