Lanttulaatikon ohje. 1 kg lanttua. Onko se kuorineen vai ilman?
Jos ohjeessa lukee 1 kg lanttuja, tarkoittaako se määrä painoa kuorineen vai ilman?
Kommentit (18)
Lue resepti ensin. Se varmaan alkaa: Kuori lanttu.
riippuu siitä, laitatko ne kuoret laatikkoon
Keitän lantut kokonaisina kuorineen.
Sen jälkeen kuori irtoaa pyyhkäisemällä.
Vierailija kirjoitti:
Lue resepti ensin. Se varmaan alkaa: Kuori lanttu.
miksei nämä ohjeet ala: ota mieheltäsi suihin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lue resepti ensin. Se varmaan alkaa: Kuori lanttu.
miksei nämä ohjeet ala: ota mieheltäsi suihin.
ja tee sen jälkeen vasta lanttulaatikko😂😂😂
sivusta
Se kuuluu ensin pestä jauhenlihan kanssa nahkoineen
Olen aina ajatellut sen olevan ilman kuiria ja muita roippeita eli 1kg niitä osia, mitä siihen ruokaan tulee.
Ilman kuoria, koska se 1 kg tulee siihen lanttulaatikkoon.
Yleensä lukee "kuorittua", jos tarkoitetaan kuoretonta painoa.
Jos mulla olisi iso(ja) lanttu(ja), käyttäisin kuorellista painoa, jos reseptissä ei mainita painon olevan ilman kuoria (ja resepti alkaa kuorimisella). Jos lantut olisi pieniä, jolloin kuorta on enemmän suhteessa kokonaispaino on, aloittaisin vähän suuremmalla kuorellisella painolla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lue resepti ensin. Se varmaan alkaa: Kuori lanttu.
miksei nämä ohjeet ala: ota mieheltäsi suihin.
Ihan kiva juttu mut valitettavasti se lanttuloora ei sinä aikana valmistu yhtään paremmin 😊
Vierailija kirjoitti:
Keitän lantut kokonaisina kuorineen. Sen jälkeen kuori irtoaa pyyhkäisemällä.
Ihan totta? En ole ikinä kuullutkaan! Voitko yhtään valistaa että mikä sellaisen kokonaisen lantun keittoaika on?
Mä kävin äsken kaupassa ja ajattelin tätä ketjua ja koitin arvioida, miltä kilo lanttua näyttää. 😂 Sit tuli mieleeni, että hitostako tiedän, onko se kilon resepti meille sopivan kokoinen. Päädyin ostamaan 2,5 kg, kun arvioin, paljonko siihen vuokaan ehkä mahtuu, johon aion laatikon tehdä. 😁 Se kyllä lienee aika vahvasti yläkanttiin, vaikka lanttulaatikko meidän suurta herkkua onkin.
Vierailija kirjoitti:
Lue resepti ensin. Se varmaan alkaa: Kuori lanttu.
Mitä jos lanttu ei leikkaa?
Kuorineen.