Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Käytättekö muut kananjauhelihaa ruuisssa? Minä laitan tuota miltein joka paikkaan punaisen lihan sijaan.

Vierailija
11.12.2022 |

Ihanan kevyttä eikä turvota.
Maku on hyvä. Juuri tein kaalilaatikon tuolla lihalla.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
11.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko punalaputettua pakastimesta?

Vierailija
2/7 |
11.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En. Rakastan sianlihaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
11.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän kyllä, mutta mielestäni punaisesta lihasta tehdyssä jauhelihassa on kiinteämpi koostumus.

Tuo kanajauheliha on sellaista vähän löysää mössöä, erityisesti raakana.

Vierailija
4/7 |
11.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En, se jauhetaan nahkoineen.

Vierailija
5/7 |
11.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En. Rakastan sianlihaa.

Minä sain muistutuksen tästä, kun erehdyin ostamaan naudanjauhelihaa, josta tein pihvejä.

Hyi hitto kun se nauta on pahaa.

Vierailija
6/7 |
11.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei turvota? Sulla on isompiakin ongelmia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
11.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En. En pidä kanasta juuri yhtään.

Mautonta ja kuivaa.

Kyllä sian, naudanliha ja kala vievät voiton.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi kolme