Miten porsaan sisäfileestä jotain hyvää itsenäisyyspäivänä?
Kommentit (14)
Luumukastike ja keitettyjä herneitä. Hasselbakkan perunat.
Minä lisään porsaan sisäfileen hernekeittoa.
Lamminpään lumous ja riisiä, salaatti mukaan
Hierotaan pintaan sitruunaa ja mausteita. Pannaan uuniin hillosipuleiden kanssa.
Fileestä ei saa hyvää tekemälläkään - liian vähän rasvaa ja sidekudosta eli makuaineet puuttuvat.
T: kokki evp
Vierailija kirjoitti:
Luumukastike ja keitettyjä herneitä. Hasselbakkan perunat.
Muuten hyvä ehdotus, mutta molemmat ovat uunissa kypsytettäviä ruokia.
Joten toista ruokaa on pidettävä lämpimänä niin kauan, että toinenkin ruoka on valmiiksi kypsynyt.
Herneitä en myöskään suosittele lusukkeeksi. Aiheuttavat monille varsavaivoja, etenkin ilmavaivoja, etenkin jos syömässä on herkkävatsaisia.
Tuo on niin hyvää ruokaa, että kevyt salaatti riittää lisukkeeksi.
Täytyy olla hyvä kastike esim kermainen sienikastike. Hasselbackan perunat on hyvät myös.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Luumukastike ja keitettyjä herneitä. Hasselbakkan perunat.
Muuten hyvä ehdotus, mutta molemmat ovat uunissa kypsytettäviä ruokia.
Joten toista ruokaa on pidettävä lämpimänä niin kauan, että toinenkin ruoka on valmiiksi kypsynyt.Herneitä en myöskään suosittele lusukkeeksi. Aiheuttavat monille varsavaivoja, etenkin ilmavaivoja, etenkin jos syömässä on herkkävatsaisia.
Tuo on niin hyvää ruokaa, että kevyt salaatti riittää lisukkeeksi.
Miksei perunoita ja lihaa voi laittaa samaan aikaan uuniin? Jos perunaresepti kaipaa myös korkeampaa lämpötilaa niin perunoita voi ensin kypsyttää lihan kanssa matalammassa lämmössä ja nostaa lämpöä sitten kun nostaa lihan ulos uunista vetäytymään.
Vierailija kirjoitti:
Fileestä ei saa hyvää tekemälläkään - liian vähän rasvaa ja sidekudosta eli makuaineet puuttuvat.
T: kokki evp
Kyllä saa myös porsaanfileestä tosi hyvää ruokaa.
Sitäpaitsi porsaanliha onnistuu aina ja on mureaa.
Porsaanfileeseen voi tehdä viiltoja,
ja laittaa niin pekonia. Tulee rasvaa. Tai jotain muuta täytettä.
Fileen voi myös marinoida.
Tottahan fileestä tulee epäonnistunutta ja kuivaa, jos sitä paistaa uunissa liian pitkään.
Outo kommentti kokilta!
Vierailija kirjoitti:
Fileestä ei saa hyvää tekemälläkään - liian vähän rasvaa ja sidekudosta eli makuaineet puuttuvat.
T: kokki evp
Siehän kokki oot. Itse perus insinööri ja laitan sisäfileen marinoitumaan soijakastikkeeseen ja siihen esim. jauhettua korianteria joukkoon. Pari tuntia vähintään marinoituu. Paistaa sitten pannulla nopeasti pinnat ja kypsentää uunissa. Hyvää ja maukasta on.
Wokkiin sopii hyvin porsaan sisäfile, tässä hyvä resepti:
Up