Help. 800g kasslerpaisti umpijäässä ja pitäs illaksi 8 maissa saada syöntikuntoon
sain tiedon ihan viimetipassa että pitää ottaa se sulaamaan, siitä tehdään safkaa illalla. Niin voinko lykätä sen vaa jäisenä uuniin? ei tuota kerkiä sulattaa ja viel pitäs 3 tuntia uunissa olla..
Kommentit (31)
laitoin hädissään kuumaan vesiastiaan sulamaan, mutta ei taida sekään riittää. lykkäänkö vaan uuniin? vai tuleeko sitkeetä kuraa?
ok, minkälaisen lämpötilan pistän nyt tässä vaiheessa kun vielä jäässä on?
Kuumaan veteen. Eli siis altaaseen vettä ja kassler pussiin tai astiaan, johon ei pääse vettä. Kuumaa vettä lisätään jäähtyneen tilalle.
Eihän tuo nyt mitenkään ideaali ole, eikä välttämättä onnistu/ehdi.
Eikö mitään muuta ruokavaihtoa olisi käytössä?
tavallinen uuni, ei kierto-ilma.
ap
Vierailija kirjoitti:
Kuumaan veteen. Eli siis altaaseen vettä ja kassler pussiin tai astiaan, johon ei pääse vettä. Kuumaa vettä lisätään jäähtyneen tilalle.
Eihän tuo nyt mitenkään ideaali ole, eikä välttämättä onnistu/ehdi.
Eikö mitään muuta ruokavaihtoa olisi käytössä?
no ei kun äitin idea tuo ruoka, ja sattu nyt olemaan minun pakastimessa. syödään sukulaisten luona illalla. muuta vaihtoehtoo siis ei ole.
ap
Vierailija kirjoitti:
laitoin hädissään kuumaan vesiastiaan sulamaan, mutta ei taida sekään riittää. lykkäänkö vaan uuniin? vai tuleeko sitkeetä kuraa?
Onnittelut, nyt se on pilalla ja terveydelle vaarallista ellet ota nyt heti pois. Laita takaisin pakkaseen, käy lähikaupassa ostamassa uusi ja sulatat tuon sitten joskus toiste jääkaapissa noin vuorokauden.
Olisit antanut sen olla pakastimessa ja hakenut kaupasta toisen.
Vierailija kirjoitti:
laitoin hädissään kuumaan vesiastiaan sulamaan, mutta ei taida sekään riittää. lykkäänkö vaan uuniin? vai tuleeko sitkeetä kuraa?
Pakastettu liha sulatetaan omassa pakkauksessa viileässä vedessä.
Uuniin vaan reiluun sataan asteeseen niin onnistuu hyvin. On joskus jäinen kinkkukin paistettu ja hyvin onnistui.
Googleta jääpaisti. Tee mausteliemi ohjeiden mukaan kiehauta se kassler siinä ja lykkää uuniin. Hyvin ehtii.
Laitat suoraan uuniin. Hieman vettä pohjalle ja mielellään kansi. 180c tunti ja lopuksi normaali paistoaika.
Googlaa ohje hakusanalla jääpaisti.
Kassleria ei muuten ole mikään pakko valmistaa uunissa. Sulata se, kuutioi ja tee kastike paistokasarissa.
kitkalämmität sen eli laitat narulla auton vetokoukkuun ja ajelet noin 120min 100 km/h niin tadaa, valmis
Googlaa jääpaisti esim. Netti täynnä ohjeita.
Juu, lihaa ei saa suluttaa kuumassa vedessä vaan kylmässä. Sulaa yllättävän nopeasti. Kasslerpaistin voi leikata pihveiksi ja paistaa pannulla.
Heitä parvekkeelta alas... jää murtuu
ok kiitos vastauksista. eli uuniin menee :-) mitenkähä tuo maustetaan? pinnalle vaan nakkaan pippuria ja suolaa vai?
ap
Ei tuohon aikaan enää mitään kasslereita syödä, menee yöunet.
Tilaa woltista hyvää ja terveellistä kasvisruokaa. Raadonkappale joutaa biojätteeseen.
Lykkäät jäisenä uuniin vaan.