Miten paljon suolaa laitatte ruokaan? Itse puolikkaan teelusikan verran. Onko liian vähän?
Tein nimittäin eilen jauheliha ruokaa ja se ei oikein maistunut miltään.
Kommentit (17)
Aika vähän laitan. Käytän mausteita. Monen mielestä syön mautonta kun en suolaa mätä.
Yllensä kaksi ruokalusikallista, jotkut ruoat vaativat kolme.
Itselleni laitan aika vähän, 0,5-1 tl. Keitoissa saa esim. kasviksilla niihin makua. Jauheliharuokiin sipulia, ja laitan niihin vähän enemmän suolaakin.
Mä käytän paljon merisuolaa aina kaikessa.. ihan vaan maun takia.
Riippuu ruuan määrästä. Puoli teelusikallista viiden litran hernekeittoon, hmm.
Meillä ei käytetä suolaa. Haluamme nauttia puhtaista mauista.
Jauhelihaan laitan vähän suolaa ja suolatonta jauhelihamaustetta. Se on minun makuuni.
Jauheliha suolaisenakin ilman mausteita ja sipulia tokko on hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Yllensä kaksi ruokalusikallista, jotkut ruoat vaativat kolme.
Taidat olla suurtalouskokki.
En käytä lainkaan suolaa, koska nykyään suolaa on tungettu ihan joka ruokaan. Sen sijaan käytän mausteita, esim. jauhelihan maustan sipulilla, valkosipulilla, mustapippurilla, paprikajauheella ja jos oikein innostun laitan rosmariinia, basilikaa, timjamia tai oreganoa.
Itse en kaipaa enkä juurikaan maista suolaa. Tämän takia en ikinä pärjäis missään kokkikilpailussa. Laitan suolaa vain vähän mutta mustapippuria ja muita mausteita laitan reilusti.
Aromisuola rytmittää kivasti maustettua ruokakermaa joka helpottaa kiireistä arkea.
No siis en laita koskaan suolaa. Muutakuin ranskalaisiin. Muita mausteita käytän.
Vierailija kirjoitti:
Meillä ei käytetä suolaa. Haluamme nauttia puhtaista mauista.
Suolan tehtävä on tuoda ne maut esiin. Suola ei siis ole varsnaisesti edes mauste.
Mulla menee yleensä kokonainen paketti suolaa. Se vain on niin hyvää.