kakun täytteeksi rahkaa ja esim pätkisrouhetta?
onko kukaan kokeillut? käykö pelkkä rahka vai täytyykö olla esim kermavaahtoa tai vaniljakastike(vaahtoa) sekaan? Haluttaisi kokeilla jotain erilaista välillä!
Kommentit (5)
kermavaahtoon sekoitettuna ja makeutettuna tosi hyvää. Omaan suuhun suklaa ja rahka eivät sovi yhteen, vaan laittaisin marjoja lisäksi.
irtopohjavuokaan ja kasaisin täytteen vuokaa apuna käyttäen, eli esim rahka+kermavaahto+liivate+pätkisrouhe väliin ja pariin, kolmeen kerrokseen ja hyytymään yön yli jääkaappiin. Sitten seuraavana päivänä kermavaahto päälle. Voisi tulla tosi hyvää!! Tai jos oikein tahtoo kikkailla, niin suklaakansi kakulle pätkistä apuna käyttäen.
Mä en ihan käsitä rahkaa täytekakuissa. Mutta vaikka vaniljamousse ja se rouhe voisi toimia loistavasti.
ihan kamala yhdistelmä. Raikkaan kakun saa kermavaahto-rahka-marja -seoksesta, tai miksei se sitruunarahkakin. JOs suklaarouhetta haluat täytteeseen, niin sitten lisäksi kermavaaahto tai jonkun ehdottama vaniljavaahto.
on ihan parasta kakun välissä. Joko itse maustettu tai kaupan valmis versio