Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Leivonta: kuuluuko vesi-tomusokeriseoksen kovettua? Ei onnistu ikinä...

Vierailija
05.10.2022 |

Eli kun teen kuorrutetta johonkin esim. raitoja piirakan päälle niin aina tuo seos jää sellaiseksi mössöksi eikä kovetu. On mössöä vielä seuraavana päivänäkin vaikka ollut jääkaapissa. Kuuluuko sen edes kovettua? Jos kuuluu niin olisiko jollakin antaa joku vinkki millä suhteella onnistuisi?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
05.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oot käyttänyt liikaa vettä. Todellakin kovettuu, kun vettä lisää vain tilkan.

Vierailija
2/11 |
05.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei siitä täysin kivikovaa tule koskaan, mutta sellaista jähmeää tahmaa, vähän kuin paksua kinuskia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
05.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuuluu. Noudata oikeasti sitä ohjetta, älä ajattele että vettä on liian vähän. Se on tosi pieni tilkka sitä vettä mitä tarvitaan. Sekoita hyvin ja nopeasti.  

Vierailija
4/11 |
05.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu 2 on oikeassa, ei sen nyt sentään tosiaan kovettua pidä vaan jähmettyä sellaiseksi lohkeilevaksi.  3.

Vierailija
5/11 |
05.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä munanvalkuaista.

Vierailija
6/11 |
05.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos sulla ois vaikka vanha lääkeruutta, siihen millinpuolikas vettä, jos jysähtää, niin sitte toinen! Se on oikeesti TIPPA. Nestettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
05.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta kaupasta valmista kuorrutetta. Se toimii hyvin.

Vierailija
8/11 |
05.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee pikeeriä, se kovettuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
05.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siitä ei tuu yhtä kovaa mitä vaikkapa viinereiden tai pumpernikkelien päällä oleva. Mutta mitä vähemmän vettä sitä tanakammin se jähmettyy. Millään ohjeen mitoilla sitä ei voi tehdä, kun koostumukseen vaikuttaa myös monet "ulkoiset tekijät" esim. sillä on eroa avaatko uuden tomusokeripaketin vai onko paketti ollut pidempään auki.

Jos haluat oikeasti kovan version, niin sitten tee pikeeri eli kananmunan valkuaista ja tomusokeria. Tätä käytetään myös joulupiparien koristeluun.

Vierailija
10/11 |
05.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Netit on täynnä ohjeita, paljon vettä ja paljon tomusokeria. Ei kun etsimään vaan ja pysyttelee ohjeissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
05.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö se kovetu kun vähän sulatettua voita?