Broilerin fileeleike uunissa. Jos laittaisi sellaisenaan viipaloituja perunoita ja kasviksia raakojen fileleikkeiden kanssa uuniin ja
sekaan jonkun valmiskastikkeen esim. Mild butter chicken-kastikkeen. Yritän keksiä mahdollisimman helppoja ja nopeita ruoanlaittotapoja. En jaksaisi erikseen alkaa paistelemaan esim. broilereita.
Onnistuisiko tällä kaavalla valmistaminen? Testaan toki mutta kysyn jos jollakin parempi tietämys miten valmistaa vastaava mahdollisimman helpolla. Onnistuisiko tämä uunivuoka antamillani spekseillä?
Lähinnä se, voiko fileleikkeet laittaa raakana vuokaan.
Kommentit (8)
Kyllä luulisin että tuosta tulee ihan hyvää, älä vaan paista liian kauaa ettei broileri kuivu. Kyllähän esim. isoja koipiakin paistetaan uunissa tolla tyylillä ja ihan hyvää tulee.
No, itse kyllä ottaisin kevyen paistopinnan hyvin kuumalla pannulla siihen broileriin, menee ajallisesti ehkä 30s/puoli.
Ja ne peruna+kasvisviipaleet käyttäisin voinokareen kera kuumalla pannulla myös, maustaisin samalla. Ja sitten vuokaan helahoito ja uunin toviksi.
Ei tule hyvää. Kyllä ne pitää paistaa eikä siihen kauaa mene.
Jos satut pitämään vuohenjuustosta, niin kiekko joka fileen päälle ja purkki kermaa väleihin. Juusto sulaa ja saostaa kastikkeen.
Mullakin on tapana tehdä paistopinta, suolaa ja paprikaa.
Luultavasti saat raakoja kasviksia ja ylikypsää broileria.
Minäkin suosittelen rasvaisempia broilerin osia, jotka kestävät pidempää haudutusta.
Broileri, peruna ja kasvikset. Hmm. Paas maustaen hyvin tai tulee kovin tylsänmakuista.
Olen tehnyt juuresbroilerikiusausta, siinä toki kasvikset ja kana pieninä paloina jolloin kypsyminen nopeampaa verrattuna isoihin kasvispaloihin ja kokonaisiin rintafileisiin.
Onnistuu