Tuleeko pakastepinaattikeitto halvemmaksi kuin että itse tekis?
Kommentit (13)
Vierailija kirjoitti:
Itse tehty on parempaa, sori ohis
Paitsi jos ei osaa tehdä ja keitto palaa pohjaan. Se on kammottavaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itse tehty on parempaa, sori ohis
Paitsi jos ei osaa tehdä ja keitto palaa pohjaan. Se on kammottavaa.
Valmiinkin saa poltettua
Halvempi ja nopeampi itse tehtynä. Maito suurustetaan, kasvisliemikuutio sekaan, vakopippuria ja pinaattia. Kannattaa tehdä reilusti ja pakastaa annoksina.
Vierailija kirjoitti:
Halvempi ja nopeampi itse tehtynä. Maito suurustetaan, kasvisliemikuutio sekaan, vakopippuria ja pinaattia. Kannattaa tehdä reilusti ja pakastaa annoksina.
Vakopippuri on paha!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itse tehty on parempaa, sori ohis
Paitsi jos ei osaa tehdä ja keitto palaa pohjaan. Se on kammottavaa.
Valmiinkin saa poltettua
Se on myöskin kammottavaa.
Mikrokeitto on varmin. Sitä en ole koskaan polttanut pohjaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itse tehty on parempaa, sori ohis
Paitsi jos ei osaa tehdä ja keitto palaa pohjaan. Se on kammottavaa.
Se palaa pohjaan vain silloin kun käytetään rasvatonta maitoa. Pinaattikeitto vaati oikean maidon.
Vierailija kirjoitti:
Halvempi ja nopeampi itse tehtynä. Maito suurustetaan, kasvisliemikuutio sekaan, vakopippuria ja pinaattia. Kannattaa tehdä reilusti ja pakastaa annoksina.
Liemikuutiot on ihan turhaa ruuassa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itse tehty on parempaa, sori ohis
Paitsi jos ei osaa tehdä ja keitto palaa pohjaan. Se on kammottavaa.
Se palaa pohjaan vain silloin kun käytetään rasvatonta maitoa. Pinaattikeitto vaati oikean maidon.
Ei pidä paikkaansa. Ja ei kai kukaan käytä rasvatonta maitoa pinaattikeittoon herranjestas.
Ei tietenkään tule. Meidän perheessä pitäisi teineille varmaan ostaa 20 pinaattikeittoa, että riittäisi, mitä se maksaisi, 30-40 euroa keittoateria. Tulee tosiaan halvemmaksi tehdä itse, ja on paljon parempaakin.
Itsetehtynä tulee edullisemmaksi, ja voi tehdä juuri sellaista kuin haluaa ja tykkää. Minä saatan JOSKUS käyttää rasvatonta maitoa, jos jääkaapissa ei kunnon maitoa ole, mutta aloitan sitten kuohukermalla... Käytän itsekasvatettua pinaattia, lamopinaattia tai mangoldia, riippuu siitä, mikä on minäkin vuonna menestynyt hyvin. En siis osta edes sitä pinaattia siihen 😱
Katsoin Prisman sivuilta, että Apetitin keitto maksaa 1,65€, Kotimaista 1,40€. Kaupan omassa oli rypsiöljyä, ja vehnäjauho ja se öljy oli muualta kuin Suomesta. Mutta molemmissa on käytetty sokeria? Oho. Ei minulle ole tullut mieleenkään lisätä sokeria pinaattikeittoon, mutta sen sijaan laitan pippuria myllystä ja muskottipähkinää, joita ei ole kummassakaan versiossa kaupassa.
Teen tästä eteenpäinkin soppani itse, säästän muutamia kymmeniä senttejä ja saan oman maun mukaista heti kerralla. Ja tarpeeksi, viidelle hengelle ei 400g paketista paljon riitä.
Kokeile