Minkä maalaiset yleensä pitää noita Suomen sushiravintoloita? Ovatko kiinalaisia?
Japanilaisia ei ole ainakaan meidän kaupungissa.
Kommentit (13)
Moni entinen kiinalainen ravintola on nykyään sushiravintola. Ei nyt kovin aitoa mutta eipä Suomessa toisaalta italialaisia pizzerioitakaan montaa ole.
Vierailija kirjoitti:
Moni entinen kiinalainen ravintola on nykyään sushiravintola. Ei nyt kovin aitoa mutta eipä Suomessa toisaalta italialaisia pizzerioitakaan montaa ole.
Mikä sitten on aitoa? Olisiko se sitten aitoa, jos kaikki työntekijät olisivat japanilaisia?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Moni entinen kiinalainen ravintola on nykyään sushiravintola. Ei nyt kovin aitoa mutta eipä Suomessa toisaalta italialaisia pizzerioitakaan montaa ole.
Mikä sitten on aitoa? Olisiko se sitten aitoa, jos kaikki työntekijät olisivat japanilaisia?
Noh, kun puhutaan etnisestä ravintolasta niin jos edes yhdellä kokilla olisi juuri siihen etniseen ruokaan liittyvä tausta.
Mutta joo, tuskin suomalaiset niin välittää onko aitoa japanilaista sushia vai muunnelmaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Moni entinen kiinalainen ravintola on nykyään sushiravintola. Ei nyt kovin aitoa mutta eipä Suomessa toisaalta italialaisia pizzerioitakaan montaa ole.
Mikä sitten on aitoa? Olisiko se sitten aitoa, jos kaikki työntekijät olisivat japanilaisia?
Noh, kun puhutaan etnisestä ravintolasta niin jos edes yhdellä kokilla olisi juuri siihen etniseen ruokaan liittyvä tausta.
Mutta joo, tuskin suomalaiset niin välittää onko aitoa japanilaista sushia vai muunnelmaa.
Mutta miten se juuri tekisi ruuasta aitoa? Esim. sen sushibuffan, jossa mä käyn, omistajat ovat käyneet opiskelemassa Japanissa sushien tekemistä.
Asun Helsingissä ja lempparipaikkani on japanilaisten pyörittämä (Wagocoro), toinen lemppari suomalainen ketju (Sushibar + Wine).
Mutta joo, kiinalaiset suurinta osaa taitaa pyörittää.
Vierailija kirjoitti:
Yleensä kiinalaisia.
Feikki sushia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yleensä kiinalaisia.
Feikki sushia.
Eli ajattelet, että kiinalainen ei voi oppia tekemään japanilaista ruokaa, vai?
Mun tuli mieleen tästä aitousajattelusta eräs kaverini, joka on aasialainen, mutta asui monta vuotta Italiassa ja oli siellä "italialainen" kokki.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Moni entinen kiinalainen ravintola on nykyään sushiravintola. Ei nyt kovin aitoa mutta eipä Suomessa toisaalta italialaisia pizzerioitakaan montaa ole.
Mikä sitten on aitoa? Olisiko se sitten aitoa, jos kaikki työntekijät olisivat japanilaisia?
Noh, kun puhutaan etnisestä ravintolasta niin jos edes yhdellä kokilla olisi juuri siihen etniseen ruokaan liittyvä tausta.
Mutta joo, tuskin suomalaiset niin välittää onko aitoa japanilaista sushia vai muunnelmaa.Mutta miten se juuri tekisi ruuasta aitoa? Esim. sen sushibuffan, jossa mä käyn, omistajat ovat käyneet opiskelemassa Japanissa sushien tekemistä.
No sittenhän heillä on sitä taustaa. Suurimmalla osalla ei kuitenkaan ole, on ns. lennosta vaihdettu vaikkapa juuri kiinalainen ravintola sushipaikaksi.
Moni hassusti pitää kuitenkin aasialaisten pitämää sushiravintolaa jotenkin aidompana kuin vaikka suomalaisten, vaikka eihän Kiinalla ja sushilla ole sen enempää yhteyttä kuin vaikka Suomella ja texmexillä.
miksi sushin pitäisi olla keskiaikaista aitoa, kun ruokakulttuuri on Japanissa kin kehittynyt, ja saanut uusia aineksia ja reseptejä on paranneltu sitten keskiajan.
Täällä vietnamilaiset pitävät sushibuffettia.
Suosivatko suomalaiset aasialaisten pitämiä, tunnelmaan sopiva "ulkonäkö"? 😄
Herättäisikö vaikka turkkilaisten pitämä sushibuffa ihmetystä?
Yleensä kiinalaisia.