Miksi punasipulia pitäisi säilöä? Se on parasta tuoreena. Ja ei, "pikkelöity" ei ole sana
Kommentit (12)
yhyy yhyy yhyy yhyyyhyy yhyyyhyy yhyyyhyy yhyyyhyy yhyyyhyy yhyyyhyy yhyyyhyy yhyyyhyy yhyy
ja vielä vali vali.
Säilötty sipuli muuten sopii monille joiden maha ei tuoretta sipulia kestä. Minulle esimerkiksi.
Sipuli säilyy pitkään säilömättäkin.
Voihan sen tunkea etikkaliemeen, jos haluaa? Kukaan ei estä.
Miten tämä "pitäminen" ilmenee? Tulevatko ihmiset ihan henkilökohtaisesti vaatimaan sinulta säilöttyä sipulia? Jonottavatko kenties käsi ojossa kotiovellasi?
Miten toi uutisen video liittyy punasipuliin?
Punasipuli on mieto sipuli, joten miksi sitä edes säilöisin sokeriin? Sipulin sekaan 2dl sokeria?? No, hyi
Minä taas olen pikkelöidyn punasipulin ystävä :) Löysin netistä aiheesta mielenkiintoisen artikkelin: https://wellnessandarts.fi/pikkeloity-punasipuli/
Kyllä pikkelöity on sana. Ja minä ainakin rakastan vähän kaikkea pikkelöityä. Ei pikkelöidyt tuotteet tietenkään ole tarkoitettu tuoreiden korvaamiseen.
Käytän punasipulia monella tapaa, myös pikkelöitynä (ja kyllä se on ihan oikea sana). Eri tarkoituksiin käy eri tavalla käsitellyt ja maustetut raaka-aineet.
Mistä moinen pikkeliviha?
Suosittelen muuten kesäaikaan pikkelöimään raparperia punasipulin kanssa, on todella hyvää.
Miksi porkkanoita pitäisi keittää, kun minä pidän raaoista 🙄.
Yhyy kun joku tykkää säilötystä punasipulista, vaikka minusta se on parasta tuoreena!