Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Muita, jotka inhoaa puoliraakoja hampurilaispihvejä?

Vierailija
07.07.2022 |

Taas tuli tuollainen, kun en erikseen sanonut, että haluan pihvin kypsänä. Koostumus on ällöä ja tulee aina jotenkin huono olo, osa jäi syömättäkin, kun ei vaan pystynyt..

Kommentit (22)

Vierailija
1/22 |
07.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä! Kun hampparin pihvi on sisältä punaista raakaa jauhelihaa, joka ei ole edes sisältä lämmintä, niin syömättä jää. Kokemuksella ruokamyrkytys. Vinkiksi vaan hampurilaispaikoille, sen pihvin voi paistaa kypsäksi asti niin että se on silti mehevää ja mehukasta, jos vaan osaa asiansa. 

Vierailija
2/22 |
07.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä! En pysty syömään isoja köntsiä raakaa jauhelihaa, ja raakaahan se pihvin keskellä oleva liha aina on.

Ja miksi sen pihvin pitää olla joka paikassa niin paksu? Eikö voisi tehdä ladyburgereita tai jotain? En välitä neljän sentin paksuisesta pihvistä. Kaikki paikat tarjoaa vain samaa, ja joissakin vieläpä ei saa valita paistoa, vaan "meillä nää on aina mediumia".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/22 |
07.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En koskaan tilaa ravintolassa hampurilaista, joka on muutenkin liian iso ja rasvainen, tuhti, ateriaksi.

Ei ihme, että porukka lihoo, kun joka ravintolakin tarjoaa pizzaa ja burgeria.

Vierailija
4/22 |
07.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muuten syön mielellään pihvin medium miinuksena tai jopa raaempana, mutta minä myös vaadin hampurilaispihvini täysin kypsänä. Kypsäksi paistamisen pitäisi olla standardiproseduuri kaikkialla.

Vierailija
5/22 |
07.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Inhottaa teurasjäte jokaisessa suomalaisessa kana- ja lihavalmisteessa (pääruoka, ei leikkele). Luulevat etteivät ihmiset muka huomaa jänteitä ja luunpaloja yms. Mieluummin tekee itse, mutta kesäisin kerrostalossa joutuu välttämään, ettei ruuankäry karkaa ja siksi on pakko ottaa joskus valmis (jossa hyvä prosentti proteiinia ja ei ylimaustettu). Myös on päiviä jolloin pitää pitää tauko, koska ruuanlaitto on jatkuvaa.

Vierailija
6/22 |
07.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

MInäkin ihmetellyt sitä, että miksi sen pihvin pitää olla niin järjettömän paksu ja raaka sisältä. Ei siis "medium"-punainen vaan raaka, kylmä. Ei voi käsittää. Smash burgerit (todella ohuet pihvit) ovat parasta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/22 |
07.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hampurilaispihvin nimenomaan pitää olla puolikypsä.

Kypsät on lapsille.

Vierailija
8/22 |
07.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En koskaan tilaa ravintolassa hampurilaista, joka on muutenkin liian iso ja rasvainen, tuhti, ateriaksi.

Ei ihme, että porukka lihoo, kun joka ravintolakin tarjoaa pizzaa ja burgeria.

Mä tilaan aina pizzan tai burgerin tai jonkun muun vastaavan mätön kun olen ravintolassa, koska en tee niitä koskaan kotona. En mä siellä viikottain käy syömässä muutenkaan. Kalakeittoa ja perunamuusia voin tehdä niin helposti kotonakin ja teenkin.

t: 51-kiloinen mätön ystävä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/22 |
07.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ite taas inhoon niitä läpikypsiä kumipihvejä. Aavistuksen Rose, niin lihan maku ja rakenne on paras.

Vierailija
10/22 |
07.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä! En pysty syömään isoja köntsiä raakaa jauhelihaa, ja raakaahan se pihvin keskellä oleva liha aina on.

Ja miksi sen pihvin pitää olla joka paikassa niin paksu? Eikö voisi tehdä ladyburgereita tai jotain? En välitä neljän sentin paksuisesta pihvistä. Kaikki paikat tarjoaa vain samaa, ja joissakin vieläpä ei saa valita paistoa, vaan "meillä nää on aina mediumia".

Ota smash burger seuraavalla kerralla. Löytyy listalta, jos on yhtään laadukkaampi burger paikka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/22 |
07.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennen oli normi että hampparin pihvi on ohut ja kypsä sitten tulivat nämä hienostelijat gourmet-hampurilaisineen...

Sen on oltava läpikypsä, saatana!

Vierailija
12/22 |
07.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aito hampurilaispihvi on paksu ja hieman medium (ei liian).

Lasten listalta löydätte niitä ohuita läpikypsiä. Tai mäkkäristä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/22 |
07.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miettisitte mieluummin, mitä se vaaleanpunainen töhnäklöntti siinä pullasämpylän välissä on. Ei ainakaan hyvälaatuista jauhelihaa.

Vierailija
14/22 |
08.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aito hampurilaispihvi on paksu ja hieman medium (ei liian).

Lasten listalta löydätte niitä ohuita läpikypsiä. Tai mäkkäristä.

No eipä ole se aito ja alkuperäinen hampurilaispihvi mikään medium. Myöhempää keksintöä tuo paksuus ja puolipaisto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/22 |
08.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/elintarvikealan-yh…

Jos jauhetun lihan haluaa syödä raakana, se tulisi valmistaa isommasta lihapalasta juuri ennen tarjoilua.

Vierailija
16/22 |
08.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Missä paikassa tuollaisia saa? Purilaispihvin salaisuus on se, että sen pitää olla niin ohut että se kypsyy nopeasti läpi. Moni tekee itse grillatessakin turhan paksuja ja sitten ihmettelee kun päältä on jo ylivalmis mutta sisältä punainen.

Vierailija
17/22 |
08.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Missä paikassa tuollaisia saa? Purilaispihvin salaisuus on se, että sen pitää olla niin ohut että se kypsyy nopeasti läpi. Moni tekee itse grillatessakin turhan paksuja ja sitten ihmettelee kun päältä on jo ylivalmis mutta sisältä punainen.

Kaikissa ns oikeissa ravintoloissa hampurilaispihvi on paksu, ja kysytään, mihin kypsyyteen se halutaan. Vain pikaruokaloissa olen nähnyt noita ohuita.

Vierailija
18/22 |
08.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En söisi jauhelihaa mediumina, kokolihapihvi tulee syötyä välillä hyvinkin raakana.

Vierailija
19/22 |
08.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sisä flileestä valmistettu jauheliha, kun vain se on oikein valmistettu eli kuuma myös sisältä, niin voi mielestäni olla puoliraaka. Otin sellaisen ravintolassa ja hyvää oli.

Vierailija
20/22 |
08.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mielestäni well done pitäisi olla oletus hampurilaispihveissä. Pyynnöstä sitten vaikka raaka.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kahdeksan yhdeksän