Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Koska laboratorioiissa aletaan valmistaa syömäkelpoista lihaa?

Vierailija
21.06.2022 |

?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
21.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaipa sitä on tulossa.

Nytkin tosin on jo hyvin lihankaltaisia tuotteita kuten kanaa muistuttava quorn jota saa noin 4 eurolla per pussi pakasteena.

Vierailija
2/5 |
21.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Johan siellä labroissa tehdään lihakorvikkeita ymta fuulaa. Eri asia on ketä niitä suostuu syömään? Entäs sirkat ja kuoriaiset, maistuisko?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
21.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

On jo tehty. Valmistaminen on vielä liian kallista että kannattaksi myydä kuluttajille.

Vierailija
4/5 |
21.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niitä voisi jo tehdä, mutta lait kieltää.

Vierailija
5/5 |
21.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tehdään jo, siis ihan lihasoluista kasvatetaan labrassa lihaa. Ongelma on vain hinta, mutta se saadaan alas kyllä. Ei kannata eläintalouteen kyllä ainakaan nuorten ihmisten enää investoida.

Onneksi muuten myös kahvia osataan valmistaa laboratoriossa, koska kahville sopivat ympäristöolot häviävät pikkuhiljaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän neljä kahdeksan