Miksi nyhtökaura floppasi?
Uskon myös että osa härkäpapu- ja kaurajuomajutuista floppaa.
Tuotteina ihan ok mutta eivät voita alkuperäisiä monikäyttöisinä
Kommentit (73)
Hinta ja maku. Paremmin tehtynä voisi hyvinkin kilpailla kallistuvan kanssa.
Hinnoittelu. Mössö jonka raaka-ainekustannus on 1/10 jauhelihan raaka-ainekustannuksesta maksoi kuitenkin tuplasti enemmän kuin jauheliha jonka korvaajaksi se halusi.
On liikaa persuja ja muita etuoikeutettuja jotka pyrkivät sortamaan vegaaneja. Kaikki vegaaninen ruoka on savustettava pois markkinoilta.
Kuivaa oli ja mautonta kun kerran ostin.
Ei ollut tarpeeksi rasvaa ja suolaa, eli makua.
Olisin voinut käyttää halvemmalla hinnalla jauhelihan korvikkeena.
Koska se oli feikkiä. En minä sellaisia teollisia elintarvikkeita syö.
Mä en ymmärrä miks jotkut haluaa sitä kauramaitoa sotkee kahviin? Pelkkä vesikin toimii paremmin kahvin lantrinkina kuin se laimee lettutaikina.
Vierailija kirjoitti:
Mä en ymmärrä miks jotkut haluaa sitä kauramaitoa sotkee kahviin? Pelkkä vesikin toimii paremmin kahvin lantrinkina kuin se laimee lettutaikina.
Maistuu paremmalta
Kauramaito kahvissa maistuu paljon paremmalta kuin tavallinen maito.
Nyhtökaura oli valmiste joka olisi pitänyt valmistaa, se oli vasta raaka-aine. Tätä ei ehkä olisi kannattanut markkinoida kuluttajille suoraan nyhtökaurana vaan valmisruokaa valmistaville tehtaille , jotka olisivat tehneet valmisruokia nyhtökaurasta.
Hesarissahan oli juuri pitkä artikkeli asiasta, nyhtökaura ei suoraan flopannut, mutta maailman markkinoita sillä ei valloitettu.
Vierailija kirjoitti:
On liikaa persuja ja muita etuoikeutettuja jotka pyrkivät sortamaan vegaaneja. Kaikki vegaaninen ruoka on savustettava pois markkinoilta.
Näetkö paljonkin salaliittoja joka nurkan takana :D mites päivän lääkitys?
Tästähän oli juuri hs:ssä pitkä juttu. Ongelmat liittyi pääasiassa tuotantoon, infraan ja hallintoon, ei niinkään tuotteeseen
Palstan samat pari antivegaania taas itkemässä siitä että jotkut pitää sellaisista asioista joista he eivät.
Vierailija kirjoitti:
Hinnoittelu. Mössö jonka raaka-ainekustannus on 1/10 jauhelihan raaka-ainekustannuksesta maksoi kuitenkin tuplasti enemmän kuin jauheliha jonka korvaajaksi se halusi.
Hinnoittelu koitui myös hyönteisruuan kohtaloksi. Halvemmaksi olisi tullut syödä sisäfileetä kuin ekologiseksi mainostettua sirkkaa jonka kasvatus oli kuulemma halpaa.
Vierailija kirjoitti:
Mä en ymmärrä miks jotkut haluaa sitä kauramaitoa sotkee kahviin? Pelkkä vesikin toimii paremmin kahvin lantrinkina kuin se laimee lettutaikina.
Musta se on hyvää kahvissa. Tai ainakin ne pari merkkiä joita olen kokeillut. En kyllä itse siitä maksa mutta jos jossain on tarjolla niin otan ennemmin kuin tavallista maitoa.
Yritin maistella niitä ihan mielenkiinnosta ja ajatuksissani oli jonkunlainen muutos perheemme ruokiin, mutta valitettavasti ruuat olivat ihan kamalia. Kokeilin erilaisia tuotteita ja reseptejä, maustamista ja tapoja, mutta ei, perheestämme yksikään ei saanut sanottua niistä hyvää sanaa, ei vaikka yritimme ennakkoluulottomasti.
Sama homma kuin sirkkailussa - hirmuisa markkinointi yms mutta tuote ei vaan vastaa korvattavaa.
Härkispiffit on joskus (1 krt/kk) ihan kivaa vaihtelua, mutta en todellakaan kelpuuta sellaista jokaviikkoiseksi/päiväiseksi sapuskaksi.
Hirveän makuista.