Mitäs jos perustaiisi sellaisen ravintolan jossa tehdään ihan perinteistä kotiruokaa kuten tyyyliin vaikka makaroonilatikkoa tai kinkkukiusausta? Ruisleipää.
Kommentit (17)
Karjalanpiiirakoita ja kalakukkoa.
Palkkaisi sinne äitejä töihin ja misssä säilyisi vanhan suomalaisen ruoan perinteet.
ABC-ketju onjo. Sodexo ja monta muuta. Annos makaronilaatikkoa 11,30€. Paitsi ABC:llä 11,90€.
Voi ap, noita ravintoloita on jo paljon ja lähes joka paikassa.
Etkö koskaan edes huviksesi lounasravintoloiden ruokalistoja?
Ja tuollaista ruokaa tekevät lounasravitolat ovat myös kaikkein edullisimpia käydä syömässä.
Vierailija kirjoitti:
Palkkaisi sinne äitejä töihin ja misssä säilyisi vanhan suomalaisen ruoan perinteet.
Se olisi kiellettyä syrjintää, jos jättäisit päteviä hakijoita palkkaamatta sen takia, että he eivät ole äitejä.
Vierailija kirjoitti:
ABC-ketju onjo. Sodexo ja monta muuta. Annos makaronilaatikkoa 11,30€. Paitsi ABC:llä 11,90€.
Jo on tyyristä.
Pottumuusia lihapullakastikkeella, 4,5€ annos, joka päivä, kai sitäkin syömään tultaisiin.
Tuollainen kioski ois kiva. Nakit ja muusi eikä mitään mikroranuja
Vierailija kirjoitti:
Lounasravintoloissahan noita on, ja työpaikkaruokaloissa.
Useimmissa lounaspaikoissa, ainakin ketjuilla, nuo on aika huonosti tehtyjä erilaisista puolivalmisteista. Se oliskin hienoa, että Suomessa olis enemmän suomalaista kotiruokaa laadukkaasti tekeviä ravintoloita.
Silloin harvoin, kun menen ravintolaan, niin en todellakaan halua syödä mitään ankeaa makaronilaatikkoa. En siis kannata ajatusta.
Kaurapuuroonhan on jo kaikki kyllästyneet. Muttta ei sekään mikään idioottimainen aamiainen ole kun jos mietitään että ihmisen aivojen aktiivisin aika päivässä on se 2 tuntia. Eli kuinka tärkeä ateria päivässä on aamiaisen merkitys.
Onhan noita mummo tyyppisiä ravintoloita. Zetoristakin löytyy pyttipannut ja läskisoossit. Monet helsingissä on nimenomaan turistiravintoloita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lounasravintoloissahan noita on, ja työpaikkaruokaloissa.
Useimmissa lounaspaikoissa, ainakin ketjuilla, nuo on aika huonosti tehtyjä erilaisista puolivalmisteista. Se oliskin hienoa, että Suomessa olis enemmän suomalaista kotiruokaa laadukkaasti tekeviä ravintoloita.
Mistä niille asiakkaat? Iltaravintolaan teatterin jälkeen syömään lähtevät eivät halua uunimakkaraa ja muusia, lihakeittoa tai silakkalaatikkoa. Lounasravintolana se ei pärjäisi kilpailussa noita puolieinespaikkoja vastaan.
Vierailija kirjoitti:
Pottumuusia lihapullakastikkeella, 4,5€ annos, joka päivä, kai sitäkin syömään tultaisiin.
Niinhän sä luulet että ravintolan saa kannattamaan jollain polkuhinnoittelulla.
Kouluruokalastahan nuo löytyyy :)
Monilla pitopalveluilla on sivuhommana kotiruokalounasta tarjolla maltilliseen hintaan. Nuo ketjuravintoloiden ruuat ovat kaukana aidosta kotiruuasta ja hintakin on huima.
Lounasravintoloissahan noita on, ja työpaikkaruokaloissa.