Teetkö koskaan jauheliharanskalaislaatikkoa
Ruskistan 400 grammaa jauhelihaa sipulin kera.
Sekoitan sitten valmiin jauhelihan ja pussin ranskalaisia keskenään ja laitan uunivuokaan.
Lisään kermaa ja juutoraastetta päälle ja työnnän uuniin.
Kommentit (11)
Apua. Siis mitä suomalaiset syövät?
Hyi yök. Teen uni vuoka ruokia perunoista enkä mistään ranskalaisista perunoista eikä ne ole siihen tarkoitukseen tehtyjä.
Outoa, luulin että kaikki on maistanut tätä. Meillä Munamäenpohjukassa tätä tehtiin jo lapsena. Todella hyvää. Monet vain tekee sen vähän eri lailla erilaisilla mausteilla niin siten kyselin
-ap-
Mä pilkon purkillisen nötköttiä, sekoitan ranuihin, ja kaadan munamaidon päälle. Ei tarvi mausteita, nötkötti on niin maukasta. Sitten vaan uuniin tunniksi. Meillä Vituranmäellä kaikki tykkää tästä.
https://www.soppa365.fi/reseptit/pastat-ja-risotot-padat-ja-laatikot/ka…
Tämä lähentelee täydellisyyttä.
mode taas intopinkeänä poistellut viestejä, liekö ollut hernekeitto vai kaaliloota liikaa hänen ruokavaliolleen...
Vierailija kirjoitti:
Hyi yök. Teen uni vuoka ruokia perunoista enkä mistään ranskalaisista perunoista eikä ne ole siihen tarkoitukseen tehtyjä.
uni vuoka ruokia
Lähes kaikki ruoka on nieltävää sekotti niitä keskenään nyt sitten miten vaan kuten meillä täällä Syväkurkkuisissa
Kuulostaa , ja varmaan näyttääkin, ihan hirveältä.
En. Haluan ranskakaiset mieluummin rapeina.