Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

IIIIH... keskiyön riisi

Vierailija
04.03.2010 |

mitä mä teeeen?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
05.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

älä ainakaan raakana syö. Keitä ne.

Vierailija
2/2 |
05.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja siis keittäminen tarkoittaa sitä, että otat kattilan (yleensä metallinen, 2-3litran astia, jossa 1 tai 2 kahvaa), laitat sinne vettä (keittiössäsi on kuopan päällä kahva, ja sen päällä pidempi kaari. Nosta kahvaa, saat vettä) puolilleen, laita kattila veden kanssa hellalle (hella on keittiössäsi laite, jonka etuosassa ylhäällä on n.6 väännettävää nappulaa. Kun niistä vääntää, kuumenee alla oleva luukku tai joku neljästä pyöreästä kiekosta, jotka ovat hellan päällä). Väännä yksi hellan nappuloista täysille 6 tai 12(hellan nappulat ovat ne, joiden päällä on kuva neljästä levystä. Kyseisen nappulan levy on väritetty tummaksi). Odota, että kattilassa oleva vesi alkaa kuplia. Kun vesi kuplii, kaada riisit veteen. Sen varmaan jo oletkin huomannut, mitä ne riisit ovat. Keitä noin 10 minuuttia. Tee kaikki alusta käänteisessä järjestyksessä, mutta ennen kuin kaadat kattilasta veden pois, laita alle siivilä. Laita riisit lautaselle ja syö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla