Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko raparperia käyttää mihinkään ruokaan niin ettei tarvitse laittaa hillitöntä määrää sokeria?

Vierailija
20.05.2022 |

Vinkkejä?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
20.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raparperissa on happoa, ei se kaipaa sokeria vaan emästä. Maito ja kerma on näppäriä "happamuudenleikkaajia".

Vierailija
2/5 |
20.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monissa maissa käytetään raparperia toisin kuin suomessa, nimittäin suolaisiin ruokiin, kokeile :) 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
20.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raparperi sopii hyvin salsaan, siihenkin voi tosin laittaa ripauksen sokeria taittamaan tomaatin ja raparperin kirpeyttä.

Käytän rapaperiä myös wok-ruuissa, ihan normivihanneksen tapaan. Rakenne sopii noihin hyvin.

Vierailija
4/5 |
20.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Turkissa raparperia käytetään lihapataan. Reseptejä löytyy netistä. Se kasvaa villinä siellä.

Vierailija
5/5 |
20.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Äsken tehtiin raparperi -rusinakiisseliä. Hyvää maidon kanssa. Ei lisättyä sokeria.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi viisi kaksi