Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko raakaa jauhelihaa pakastaa?

Vierailija
17.05.2022 |

Vai ei?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä. Pitää vaan pestä ennen .... ja jälkeen

Vierailija
2/17 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta kai voi, mutta sen säilyvyys pakastimessa on huonompi kuin kokoliha. Lisäksi täytyy huomioida, onko liha pakastettu ja sulatettu jo aikaisemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi pakastaa. 

Vierailija
4/17 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Totta kai voi, mutta sen säilyvyys pakastimessa on huonompi kuin kokoliha. Lisäksi täytyy huomioida, onko liha pakastettu ja sulatettu jo aikaisemmin.

Mistä sen tietää?

Ap

Vierailija
5/17 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksei voisi? Voihan sitä makaronin keitinvettäkin pakastaa, mutta "voiko" ei olekaan se olennainen tai tärkeä kysymys.

Edelleen, kaikkia sieniäkin voi syödä, toisia vain kerran.

Vierailija
6/17 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko tämä vitsi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä saa sinut ajattelemaan, että ei voisi? Sellaisia tuotteita on todella vähän, joita ei voi pakastaa. Ei tule nyt mieleen kuin kokonaiset kananmunat, mutta niitäkin voi pakastaa rikottuna. Juusto kärsii myös palana pakastettuna, mutta voi pakastaa raasteena. Raakaa perunaa ja juureksia ei kannata myöskään pakastaa, mutta juuresraasteita voi.

Vierailija
8/17 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä saa sinut ajattelemaan, että ei voisi? Sellaisia tuotteita on todella vähän, joita ei voi pakastaa. Ei tule nyt mieleen kuin kokonaiset kananmunat, mutta niitäkin voi pakastaa rikottuna. Juusto kärsii myös palana pakastettuna, mutta voi pakastaa raasteena. Raakaa perunaa ja juureksia ei kannata myöskään pakastaa, mutta juuresraasteita voi.

Muistan lukeneeni jostain. Liittyi kai siihen, että saattaa olla jo kertaalleen pakastettua, niin kuin aiemmin joku jo mainitsi.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko tämä vitsi?

Ei ole vitsi.

Ap

Vierailija
10/17 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Totta kai voi, mutta sen säilyvyys pakastimessa on huonompi kuin kokoliha. Lisäksi täytyy huomioida, onko liha pakastettu ja sulatettu jo aikaisemmin.

Mistä sen tietää?

Ap

Tähän vastaus, kiitos.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi et maustaisi ja kypsentäisi ensin? Aromit muhii sitten hyvin pqkkasessa.

Vierailija
12/17 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Totta kai voi, mutta sen säilyvyys pakastimessa on huonompi kuin kokoliha. Lisäksi täytyy huomioida, onko liha pakastettu ja sulatettu jo aikaisemmin.

Mistä sen tietää?

Ap

Sen pitää lukea paketissa, jos tuote on jo käynyt pakastimessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi et maustaisi ja kypsentäisi ensin? Aromit muhii sitten hyvin pqkkasessa.

Jos vaikka ei vielä tiedä, missä muodossa sen jauhelihan haluaa aikanaan käyttää.

-ohis

Vierailija
14/17 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Totta kai voi, mutta sen säilyvyys pakastimessa on huonompi kuin kokoliha. Lisäksi täytyy huomioida, onko liha pakastettu ja sulatettu jo aikaisemmin.

Mistä sen tietää?

Ap

Sen pitää lukea paketissa, jos tuote on jo käynyt pakastimessa.

Paketissa ei vaan lue, jos lihakimpale, josta jauheliha on tehty, on ollut pakastimessa. Valtaosa jauhelihoista on tehty pakastetusta lihasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miksi et maustaisi ja kypsentäisi ensin? Aromit muhii sitten hyvin pqkkasessa.

Jos vaikka ei vielä tiedä, missä muodossa sen jauhelihan haluaa aikanaan käyttää.

-ohis

Minä teen pakkaseen jauhelihapihvejä ja paistettua jauhelihaa. Niistä sitten fiiliksen mukaan käytän.

Voisin aivan hyvon tehdä myös lihapullia, mutten näe niin suurta eroa pihveihin että olisin vaivautunut.

Vierailija
16/17 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teollisuus käyttää massan jäähdyttämiseen pakastettua lihaa. Paitsi se Snellmanhan mainostaa juuri sillä sitä "kunnon lihaansa" ettei tee niin.

Vierailija
17/17 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Totta kai voi, mutta sen säilyvyys pakastimessa on huonompi kuin kokoliha. Lisäksi täytyy huomioida, onko liha pakastettu ja sulatettu jo aikaisemmin.

Mistä sen tietää?

Ap

Perimätiedon mukaan jo varhaiset sumerilaiset pakastivat huolella pesemänsä jauhenlihan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi kolme