Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kanasuikaleet maistuvat usein pahalta uudelleen lämmitettynä?

Vierailija
04.04.2022 |

Esimerkiksi jos teen kanakastiketta missä maustamatonta tai maustettua fileesuikaletta niin se maistuu heti valmistuksen jälkeen hyvältä ja normaalilta, mutta seuraavana päivänä kun otan sitä samaa ruokaa ja lämmitän mikrossa niin kana maistuu jotenkin "vanhalta" ja pilaantuneelta suorastaan.. Onko ketään huomannut saman??

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

On kuivaa, minkä takia ei maistu hyvältä?

Vierailija
2/5 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mielestäni kana on aina tuollaista, että maistuu pahalta uudelleenlämmitettynä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

No oletkos pitänyt sitä lämpimässä liian kauan ennenku pistit jääkaappiin ja oliko tiivis purkki

Vierailija
4/5 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samahan se on jossain grillikanassakin, ensin on herkullisen mehevää kuumana ja seuraavana päivänä kuivaa känttyä...

Vierailija
5/5 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanan proteiini muuttuu uudelleen lämmittäessä. Se vaikuttaa makuun. Se on tunnettu ja tutkittu juttu. Kana pitää lämmittää miedosti. En muista mikä on maksimilämpö, milloin ei vaikuta proteiinin. Joku voi googlata tarkempaa tietoa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä neljä seitsemän