Miksi kanasuikaleet maistuvat usein pahalta uudelleen lämmitettynä?
Esimerkiksi jos teen kanakastiketta missä maustamatonta tai maustettua fileesuikaletta niin se maistuu heti valmistuksen jälkeen hyvältä ja normaalilta, mutta seuraavana päivänä kun otan sitä samaa ruokaa ja lämmitän mikrossa niin kana maistuu jotenkin "vanhalta" ja pilaantuneelta suorastaan.. Onko ketään huomannut saman??
Kommentit (5)
Mielestäni kana on aina tuollaista, että maistuu pahalta uudelleenlämmitettynä.
No oletkos pitänyt sitä lämpimässä liian kauan ennenku pistit jääkaappiin ja oliko tiivis purkki
Samahan se on jossain grillikanassakin, ensin on herkullisen mehevää kuumana ja seuraavana päivänä kuivaa känttyä...
Kanan proteiini muuttuu uudelleen lämmittäessä. Se vaikuttaa makuun. Se on tunnettu ja tutkittu juttu. Kana pitää lämmittää miedosti. En muista mikä on maksimilämpö, milloin ei vaikuta proteiinin. Joku voi googlata tarkempaa tietoa.
On kuivaa, minkä takia ei maistu hyvältä?