Oooh!! Olihan hyvää gluteenitontakarppipitsaa!
Nam nam!! Ja kohta juon kupillisen haudutettua mustaa teetä ja luen jotain hyvää lehteä! Mikä ihana ilma kahlata nuo kirjastosta hamstraamani lehdet ihan rauhassa.
Kommentit (6)
AV-MAMMAN GLUTEENITONKARPPIPITSA
pohja:
1 prk kermaviiliä, osta se vahingossa vaikka piti ottaa maitorahkaa
2 kananmunaa
1 tl leivinjauhetta
n. 1/2 pussia juustoraastetta, tähän tuli pirkka mozzarellaa. Saatto olla vähemmän kuin puoli pussia
n. 1,5 dl finax grov mjölmix -jauhoseosta
aineet sekaisin, taikina levitetään leivinpaperille ja paistetaan 200 asteessa n. 10 min
Täyte:
n. puoli pakettia pekonia paistettuna
herkkusieniä viipaleena paistetaan
kalkkunasuikaleita pieni pakasterasiallinen
tonnikalasäilykepurkin jämät (oli ehkä 1/4 prk)
valkosipulia
suolaa ja pippuria maun mukaan
puoli kypsän pohjan päälle levitetään pirkka mietoa taco kastiketta ja täytteet
lisäksi tomaattiviipaleita ja juustoraastetta
paistetaan vielä n. 10 min, 200 asteessa
vielä oreganoa päälle
kun oli jauhoa pohjassa noin paljon.
Onpa vakavaa taas, paljonko olisi saanut olla? Karppaus.infon reseptissä ohjeena on 7 rkl jauhoja ja leseitä. Se vastaaa yhtä desiä. Eli 1,5 dl on sitten paljon?? Joko sit laskit paljonko hiilaria tulee yhteen annokseen? Ei ole tarkoitus vetää koko satsia omaan napaan.
niin sehän on terveellistä kun kuolet siihen
niin sehän on terveellistä kun kuolet siihen
anna ohje jooko?