Laitatteko sokeria jauhelihakastikkeeseen?
Kommentit (29)
KyllÀ laitan tomaattipohjaiseen jauhelihakastikkeeseen, sokeria tai ketsuppia.
Tacokastiketta ja sokeria. KyllÀ.
En milloinkaan. En todellakaan. Laita tomaattopuretta teelusikallinen 200 grammaan .
KÀytÀn usein viinimarjahyytelöÀ sokerin asemasta.
KyllÀ. Teen kastikkeen aina soijarouheesta
+ Balsamicoa loraus. HyvÀÀ tulee!
Vierailija kirjoitti:
KÀytÀn usein viinimarjahyytelöÀ sokerin asemasta.
Jauhelihakastikkeen sekaan?
Yök ,ikÀ sotku.
Vierailija kirjoitti:
KyllÀ. Teen kastikkeen aina soijarouheesta
+ Balsamicoa loraus. HyvÀÀ tulee!
Jos laitan tomaattia, niin kyllÀ. Ruskeaan jauhelihakastikkeeseen en laita.
Hyppysellinen sokeria "herÀttÀÀ" suolan.
Jos laitan siihen tomaattipyreen tai murskaa, niin sitten ripaus sokeria, pehmentÀÀ tomaatin makua.
Ei kÀytetÀ sokeria milloinkaan turhaan. YstÀvÀnpÀivÀkakkukin onnistuttiin tekemÀÀn ilman lisÀttyÀ sokeria, kun kÀytetyssÀ rahkassa ja keksipohjassa sitÀ oli valmiiksi.
Vierailija kirjoitti:
KÀytÀn usein viinimarjahyytelöÀ sokerin asemasta.
MinÀkin laitan, mustaherukkahilloa.
AiVITTUte ootte IDAREITA!
Se ikivanha paska neuvo ettÀ tomaattikastikkeeseen laitetaan ripaus sokeria on kumottu jo sata vuotta sitten! NykyÀÀn tomaattisÀilykkeet on niin laadukkaita ettÀ sellaista ei tarvita. Ja vielÀ vÀhemmÀn jos kyse on jauhelihakastikkeesta eli mahd ragu bolognesesta.
Vierailija kirjoitti:
Laitan hunajaa puolikuppia.
Kuukupillista...?
Vierailija kirjoitti:
Hyppysellinen sokeria "herÀttÀÀ" suolan.
Ja pÀinvastoin!
Huippuravintolan kokin neuvo
Pieni ripaus sokeria tekee sen viimeisen silauksen miltei kaikkiin kastikkeisiin. Itse laitan yleensÀ fariinisokeria ripauksen.
Tomaattimurskan kanssa yleensÀ laitan vÀhÀsen.