Mikä leivos nimeltään. Ruskea, lohkeileva
Kommentit (16)
Suklaanmakuinenko? Ei ainakaan mokkapala, sehän kuuluu olla mehevä, kostea ja pehmeä.
Ruskea, lohkeileva, neliskanttinen. Entä ne muut ominaisuudet, joista leivoksen tunnistaa, kuten maku?
Vierailija kirjoitti:
Sacher
Oletko nyt tosissasi? Lohkeileva sacher? Joo ei ole Lohkeileva.
Olisiko ollut omenan makuinen. En muista
Vierailija kirjoitti:
Ei ole suklaanmakuinen
Paras että lopetetaan vastaamasta. Tästä tulee tällaista skeidaa, että jengi kirjoittaa vaikka mitä ja yrittää auttaa, ja ap vastaa kerran tunnissa tähän tyyliin. Itseäni ei ainakaan tällaisen kanssa huvita kirjoitella.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei ole suklaanmakuinen
Paras että lopetetaan vastaamasta. Tästä tulee tällaista skeidaa, että jengi kirjoittaa vaikka mitä ja yrittää auttaa, ja ap vastaa kerran tunnissa tähän tyyliin. Itseäni ei ainakaan tällaisen kanssa huvita kirjoitella.
NIinpä, mutta tuonhan tiesi jo aloituksesta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sacher
Oletko nyt tosissasi? Lohkeileva sacher? Joo ei ole Lohkeileva.
On se suklaakuori lohkeileva. Naps, kun menee kahti. Ainakin fazerin.
Ei ole tuollaista. 80-luvulla iso-äitini vielä eli ja kävin ostamassa hänelle viikkoleivokset stokkalta. Oli aleksanteria, ellen svinhuvudia, rommileivosta yms. Mutta ei tuollaista.
Joo omenaleivos se oli. Kiitos. Saakohan niitä enää mistään
Vierailija kirjoitti:
Joo omenaleivos se oli. Kiitos. Saakohan niitä enää mistään
Ja kuvailet sitä sanalla ruskea? Onko sinulla kaikki ihan kunnossa?
En ole koskaan nähnyt noin huonoa kuvailua.