Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ostatteko valmiin pyttipannun vai teettekö itse sellaisen?

Vierailija
28.01.2022 |

Ostin just kaupasta pitkästä aikaa pakaste pyttipannun.

Kommentit (36)

Vierailija
1/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluan pyttipannua, ostan sen valmiina. Meillä syödään niin vähän perunaa, ettei niitä jää yli enkä viitsi varta vasten pyttipannua varten alkaa niitä keittämään. Pyttipannua tulee tosin syötyä ehkä kerran puoleen vuoteen...

Vierailija
2/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos jostain syystä on jäänyt perunoita yli (näin käy äärimmäisen harvoin) tehdään itse, muuten ostetaan kaupasta valmiina. Tosi harvoin tulee kyllä ylipäätään pyttipannua syötyä. Satunnaisesti kesäisin, kun niitä perunoitakin tulee syötyä (ei syödä keitettyä perunaa muuten kuin kesällä uusia perunoita) ja voi grillissä tehdä (tulee niin parempaa).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen itse. En ole vielä löytänyt hyvää valmisversiota.

Vierailija
4/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen itse, jos on jäänyt keitettyä perunaa yli. Perhe tykkää.

Vierailija
5/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samoilla linjoilla ekan kommentoijan kanssa. Pyttipannua on hankala tehdä jos ei jää tähteitä tykötarpeiksi. Yleensä on pakasteessa odottelemassa teollisesti tehotuotettu pussukka pyttäriä niihin hetkiin kun ei vaan hotsita kokata mitään.

Vierailija
6/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen kerran kun sitä syödään teen itse. Toki sen saa aikaiseksi myös ihan pakasteranskalaisista, kun pellille pilkkoo HK:n sinisen sekaan... mutta useammin meillä Rydbergin pihviä syödään kun pyttipannua. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen itse, noissa valmisversioissa on aina joku ällöttävä jämä-/limaliha, joka pilaa koko moskan.

Vierailija
8/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus ostan, joskus teen. Oolannin valmispyttipannu on hyvää. Sit kun jää perunaa niin siitä on hyvä tehdä itse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen itse. Uunissa valmistuu helposti.

Vierailija
10/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos joskus harvoin teen, niin vain siitä syystä, että keitettyjä perunoita on jäänyt yli ja jääkaapissa sattuu olemaan nakkeja tai muuta makkaraa, joka pitää syödä pian vanhenemasta.

Eli en todellakaan osta pakasteena.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Joskus ostan, joskus teen. Oolannin valmispyttipannu on hyvää. Sit kun jää perunaa niin siitä on hyvä tehdä itse.

Peruna, makkara [vesi, sian- ja naudanliha 48 %, perunajauho, kamara, suola, mausteet (mm. korianteri, sinappi, muskotti, paprika, inkivääri, valkopippuri), rypälesokeri, säilöntäaine (E250), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, E261, E326), stabilointiaineet (E407a, E450, E452), aromi, savuaromi], sipuli, rapsiöljy, suola, sokeri, hiivauute, maltodekstriini.

Nam nam!!!

Vierailija
12/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ja en

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Järsi sinä kyssäkaalia ja selleriä, lehtikaalia jälkkäriksi.

Vierailija
14/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos teen itse keitetyistä perunoista ja jostain makkarasta niin voin syödä sitä itse, mutta jos teen valmiista niin en voi syödä sitä. Ne liha/kinkku/mikälie-kuutiot on kamalia. Muulle perheelle kyllä maistuu ne valmiit pakasteet. Ostankin niitä usein varuiksi pakkaseen kun perheen teinit niitä tykkäävät paistella itselleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sen kerran kun sitä syödään teen itse. Toki sen saa aikaiseksi myös ihan pakasteranskalaisista, kun pellille pilkkoo HK:n sinisen sekaan... mutta useammin meillä Rydbergin pihviä syödään kun pyttipannua. 

Raskikset ja makkarat pellillä on ranskikset ja makkaraa, ei pyttipannu.

Vierailija
16/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Joskus ostan, joskus teen. Oolannin valmispyttipannu on hyvää. Sit kun jää perunaa niin siitä on hyvä tehdä itse.

Peruna, makkara [vesi, sian- ja naudanliha 48 %, perunajauho, kamara, suola, mausteet (mm. korianteri, sinappi, muskotti, paprika, inkivääri, valkopippuri), rypälesokeri, säilöntäaine (E250), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, E261, E326), stabilointiaineet (E407a, E450, E452), aromi, savuaromi], sipuli, rapsiöljy, suola, sokeri, hiivauute, maltodekstriini.

Nam nam!!!

Osaan kyllä itsekin lukea ainesosaluettelon, kiitos. Niin onkin nam nam.

Vierailija
17/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kumpikaan vaihtoehto ei kelpaa.

Pyttipannua olen syönyt varmaan joskus 1990 luvulla työpaikan lounasravintolassa.

En kaipaa sitä yhtään.

Vierailija
18/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen itse. Ostan sitä varten perunat irtomyynnistä, meillä ei muuten kovin usein perunoita syödä eikä niitä varsinkaan jää yli keitettyinä. Perunat kiehuu sillä aikaa kun pilkkoo sipulia ja nakkeja. Ehtii hyvin tehdä lounaaksi keskellä päivää kun olen etätöissä, on pikaruokaa.

Vierailija
19/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä mahdollisuus ostaa 10kg:n perunasäkki varastoon ja n. 3kk se kestää. Teen joko uuni vuokaan valkosipuli kerma perunoita tai juustoraasteella + mausteilla kuorrutettuja uuniperunoita pellille kun olen ensin esikypsentänyt niitä höyrykattilassa kuorineen tietenkin niin etten kuoria ota pois missään vaiheessa. Kyllä on herkkua. Ja muitakin peruna ruokia tulee tehtyä. Mies ei syö lisukkeena pastaa eikä riisiä ollenkaan vaan pelkästään perunaa. 

Vierailija
20/36 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Joskus ostan, joskus teen. Oolannin valmispyttipannu on hyvää. Sit kun jää perunaa niin siitä on hyvä tehdä itse.

Peruna, makkara [vesi, sian- ja naudanliha 48 %, perunajauho, kamara, suola, mausteet (mm. korianteri, sinappi, muskotti, paprika, inkivääri, valkopippuri), rypälesokeri, säilöntäaine (E250), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, E261, E326), stabilointiaineet (E407a, E450, E452), aromi, savuaromi], sipuli, rapsiöljy, suola, sokeri, hiivauute, maltodekstriini.

Nam nam!!!

Puputa sinä vaan niitä soijanakkejasi ja anna meidän syödä sitä mitä halutaan. Ei tuossa nyt mitään niin ihmeellisiä raaka-aineita ollut mitä pitäisi ihmetellä. Hyvää on.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi viisi neljä