Oudoimpia eväitä työkavereilla
Mulla oli kesätöissä sellainen naispuolinen työkaveri, joka söi lounastauoilla aina keitettyjä sellaisia jo keltuaisen viherryttämiä kananmunia eikä mitään muuta. Ällötti syödä sitä vastapäätä. Onko muilla kokemuksia yhtä oudoista ruokailutottumuksista työpaikoilla?
Kommentit (92)
Ehkä oudoin oli se kun eräs työtoveri söi lähes vain karkkia ja munkkeja lounas- ja kahvitauoilla
Musta kaikki ns, "haiseva" ruoka pitää syödä muualla kuin yhteisessä taukohuoneessa. Eilenkin taas oksetti, kun joku kollega mussutti jotain kotoa yli jäänyttä ja mikrossa lämmitettyä perunamössöä ja koko keittiö haisi sitten eltaantuneelle lämpimälle ruoalle. En halua haistella toisten ruokia, kun menen itse teelle keittiöön.
Myös öljytonnikala suoraan purkista saa koko keittiön löyhkäämään ihan yrjölle.
Vierailija kirjoitti:
Ehkä oudoin oli se kun eräs työtoveri söi lähes vain karkkia ja munkkeja lounas- ja kahvitauoilla
Nämä eivät ainakaan (yleensä) haise pahalle.
Vierailija kirjoitti:
Intialainen työntekijä söi lounasruokalassa omia eväitä, vaimon tekemään intialaista ruokaa. Siis samassa pöydässä kun muut söi ostettua ruokaa
Kaikki ei varmaan ymmärtäny, että Amicaan / Sodexoon / you name it, ei oo tapana viedä omia eväitä, vaan omille eväille on taukotila. Eihän baariinkaan viedä omia viinoja. T. Eri.
Vierailija kirjoitti:
Viedään töihin ns. "salaattia" ja sitten kotiin päästyään ahmitaan kaikkea mahdollista.
No parempi näin. Pystyvät edes jossakin olemaan syömättä. Sekin auttaa enemmän kuin jos vetäisivät töissäkin kaksin käsin itsensä turvoksiin.
Vierailija kirjoitti:
Viedään töihin ns. "salaattia" ja sitten kotiin päästyään ahmitaan kaikkea mahdollista.
Minä en voi syödä päivällä mitään kovin raskasta, en pysyisi iltapäivällä hereillä. Esim ei koskaan jälkkäreitä, iltapäiväpullaa jne. No en tosin mätä illallakaan älyttömästi
En tiedä onko ns. outoa, mutta yksi työkaveri on monta vuotta syönyt täysin samat eväät lounastauolla; juusto-kinkkusämpylä, trippi ja banaanijogurtti. Siis ei koskaan mitään muuta.
Vierailija kirjoitti:
Viedään töihin ns. "salaattia" ja sitten kotiin päästyään ahmitaan kaikkea mahdollista.
Miksi vaikka istumatyötä tekevän pitäisi syödä muuta, kuin salaattia? Sitähän nukahtaa, jos vetää jonkun perunamuusia ja kastiketta -setin?
Vierailija kirjoitti:
Intialainen työntekijä söi lounasruokalassa omia eväitä, vaimon tekemään intialaista ruokaa. Siis samassa pöydässä kun muut söi ostettua ruokaa
Miten se häiritsi?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Intialainen työntekijä söi lounasruokalassa omia eväitä, vaimon tekemään intialaista ruokaa. Siis samassa pöydässä kun muut söi ostettua ruokaa
Kaikki ei varmaan ymmärtäny, että Amicaan / Sodexoon / you name it, ei oo tapana viedä omia eväitä, vaan omille eväille on taukotila. Eihän baariinkaan viedä omia viinoja. T. Eri.
Eihän niissä eväissä sinänsä mitään outoa ollut, mutta käytöksessä ehkä, jos vie omaat eväät yksityiseen lounaspaikkaan. Meillä on töissä ruokala ja sinne saa viedä myös omaat eväät halutessaan.
Työkaverilla oli aina fiini eväslaatikko, jonka napsautti auki ja otti esiin... pussipuuron. Joka ikinen päivä.
Surimipuikot, jotka haisee ihan hirveälle.
Oudompaa minusta on se kun toiset ihmettelee kollegojen ruokia / ruokatapoja.
Vierailija kirjoitti:
Musta kaikki ns, "haiseva" ruoka pitää syödä muualla kuin yhteisessä taukohuoneessa. Eilenkin taas oksetti, kun joku kollega mussutti jotain kotoa yli jäänyttä ja mikrossa lämmitettyä perunamössöä ja koko keittiö haisi sitten eltaantuneelle lämpimälle ruoalle. En halua haistella toisten ruokia, kun menen itse teelle keittiöön.
Myös öljytonnikala suoraan purkista saa koko keittiön löyhkäämään ihan yrjölle.
Toivottavasti et juo vihreää teetä, koska se haisee hirveälle.
Työajalla käytiin työkaverin kanssa makkarakaupassa, kun sillä teki meetwurstia mieli. Sitä sitten pitkin päivää kantoi mukanaan ja naposteli
Yksi työkaeri söi töissä lounaaksi tonnikalapurkillisen tonnikalaa, ei mitään muuta.
Vierailija kirjoitti:
Yksi työkaeri söi töissä lounaaksi tonnikalapurkillisen tonnikalaa, ei mitään muuta.
Vielä oudompaa olisi ollut, jos olisi syönyt tonnikalapurkillisen jotain muuta kuin tonnikalaa!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Musta kaikki ns, "haiseva" ruoka pitää syödä muualla kuin yhteisessä taukohuoneessa. Eilenkin taas oksetti, kun joku kollega mussutti jotain kotoa yli jäänyttä ja mikrossa lämmitettyä perunamössöä ja koko keittiö haisi sitten eltaantuneelle lämpimälle ruoalle. En halua haistella toisten ruokia, kun menen itse teelle keittiöön.
Myös öljytonnikala suoraan purkista saa koko keittiön löyhkäämään ihan yrjölle.
Toivottavasti et juo vihreää teetä, koska se haisee hirveälle.
Ei muuten haise juuri millekään - siis jos on kyse maustamattomasta vihreästä teestä. Ja kommenttisi osoittaa, että et tiedä teestä ylipäätään kovin paljon, jos yleistät kaiken "vihreä tee" -otsikon alle. Vihreää teetä on kymmeniä (jos ei satoja) eri sortteja ja niin on tuoksujakin. Omaan nenääni voimakkaille tai erikoiselle näistä tuoksuvat esim. jasmiini ja minttu/piparminttu. Ja suorastaan pahalle omasta mielestäni pu-erh sekä indian chai. Mutta esim. sitrusaromiset tuoksuvat pelkästään hyvälle ja kuten sanottu tuo maustamaton ei yhtään millekään.
Kaikkiin näihin verraten kahvi haisee ihan oksennukselle.
Vierailija kirjoitti:
Yksi työkaeri söi töissä lounaaksi tonnikalapurkillisen tonnikalaa, ei mitään muuta.
Tämä ei ole minusta outoa (tonnikalassa hyvät proteiinit ja varmasti pitää nälänkin hyvin jonkin aikaa), mutta haju on kamala.
Intialainen työntekijä söi lounasruokalassa omia eväitä, vaimon tekemään intialaista ruokaa. Siis samassa pöydässä kun muut söi ostettua ruokaa