Sulla on siinä pizza
Kyllä, 80% valkaistua vehnäjauhoa, 15% tomaattisoossia ja 5% muita härpäkkeitä. OUJEE
Kommentit (16)
Taas joku terveyshippi vinkumassa. Kaiken ei tarvitse olla terveellistä, joskus syödään myös siksi että se ruoka on hyvää.
Terveysviranomaiset oli juuri julkistaneet raportin pitzerioihin tehdyistä tarkastuksista. Vain 18% pitzoista oli jotenkin syömäkelpoisia, loppujen bakteerimäärät oli tähtitieteellisiä. Suurin syy oli huono käsihygienia ja raaka-aineiden huono säilytys ja käsittely. Kinkkusuikaleet oli pahimmat bakteeripesäkkeet salaattien lisäksi.
Saa nauttia enterobakteereista jne. Ainakin vatsa toimii.
Taas voi letkauttaa että 82% vähemmistö pilaa loppujen maineen....
Aika vähän täytteitä laitat pizzaasi. Pakastepizzoissakin on paljon enemmän kuin 5%, ja jossain perus suomalaisessa itsetehdyssä viiden täytteen pizzassa täytteiden määrä on varmaan 50%.
Vierailija kirjoitti:
Terveysviranomaiset oli juuri julkistaneet raportin pitzerioihin tehdyistä tarkastuksista. Vain 18% pitzoista oli jotenkin syömäkelpoisia, loppujen bakteerimäärät oli tähtitieteellisiä. Suurin syy oli huono käsihygienia ja raaka-aineiden huono säilytys ja käsittely. Kinkkusuikaleet oli pahimmat bakteeripesäkkeet salaattien lisäksi.
Saa nauttia enterobakteereista jne. Ainakin vatsa toimii.
Taas voi letkauttaa että 82% vähemmistö pilaa loppujen maineen....
Joo joo, taas näitä vihervassaritutkimuksia, hyvin pizza maistuu saatana ja halvalla!
Oujee ja oikein roihattaa , niin Kotipizzan mainokses, ei pidä paikkaansa joulukuussa 2019 sain kylmän ja vähätäytteisen pizzan vaikka sen söin paikan päällä niin silti sain kylmän!
Makso 12,00€
Vierailija kirjoitti:
Kotipizzasta saa kuitupohjan.
Se on se pahvilaatikko. Sitä ei syödä.
Vierailija kirjoitti:
Taas joku terveyshippi vinkumassa. Kaiken ei tarvitse olla terveellistä, joskus syödään myös siksi että se ruoka on hyvää.
En ole "terveyshippi" terv. ap. Kunhan heitin, tämä keskustelu on järkevämpi kuin moni muu täällä:D OUJEE
No mitä siinä pohjassa sitten pitäisi olla, soraa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kotipizzasta saa kuitupohjan.
Se on se pahvilaatikko. Sitä ei syödä.
Pakko se on syödä, jos haluaa jotain ravintoarvoja ja että se vehnämöykky tulee edes joskus ulos.
Vierailija kirjoitti:
Aika vähän täytteitä laitat pizzaasi. Pakastepizzoissakin on paljon enemmän kuin 5%, ja jossain perus suomalaisessa itsetehdyssä viiden täytteen pizzassa täytteiden määrä on varmaan 50%.
Hauska kuinka toisia hämää täytteiden määrä, olisi hienoa nähdä pizza jossa on 50% täytteitä.
Vierailija kirjoitti:
No mitä siinä pohjassa sitten pitäisi olla, soraa?
-Sulla on siinä soraa.
-Kyllä, vesiseulottua graniittia. OUJEE
Vierailija kirjoitti:
Kotipizzasta saa kuitupohjan.
Ei tarvitse pitovoidetta enään nykyaikana levitellä.
Vierailija kirjoitti:
Oujee ja oikein roihattaa , niin Kotipizzan mainokses, ei pidä paikkaansa joulukuussa 2019 sain kylmän ja vähätäytteisen pizzan vaikka sen söin paikan päällä niin silti sain kylmän!
Makso 12,00€
Saitko kunnon hyvityksen?
Ei oo. Tää on pitsa.