Tein ensimmäistä kertaa appelsiinilottaa!
Nyt on hyytymässä jääkaapissa, saas nähdä millaista tulee. Onko muut tehneet, onnistuiko?
Kommentit (12)
Upean näköinen!
Paistoaika vähän huvitti. :)
Vierailija kirjoitti:
Upean näköinen!
Paistoaika vähän huvitti. :)
Enpä edes huomannut moista. 😄 Mikälie moka tullut ohjeen laittajalla. 😄
Luin että "lootaa", ja mieleen tuli kamalia kauhukuvia jostain makaronilaatikosta jossa on appelsiinia. Hyi.
Vierailija kirjoitti:
Luin että "lootaa", ja mieleen tuli kamalia kauhukuvia jostain makaronilaatikosta jossa on appelsiinia. Hyi.
Hyi olkoon. Traumathan tuosta tulis! 😄
Vierailija kirjoitti:
Upean näköinen!
Paistoaika vähän huvitti. :)
Siihen reageerasin myös minä!
Appelsiinit voi vaihtaa vaikka pukrkkipäärynöihin tai muihin hedelmiin.
Nyt on niin hyvä sesonki sitrushedelmillä että kannattaa syödä sinänsä ja lisäksi on hauskaa kokeilla eri reseptejä niistä. Kilohinnat myös edulliset; esim. Cittarissa nyt paljon 1€/kg tarjouksia.
Vierailija kirjoitti:
Täte on aika köyhä, muokkaisin siitä jotain mielenkiintoisempaa ja vaniljasokeri puuttuu ohjeesta kokonaan.
Lisäsin vaniljasokeria vaikkei ohjeessa sitä ollutkaan. Mielikuvitusta peliin! Hyvä perusrunko on hyvä olla, mutta twistiä saa lisäämällä omia mieleisiä makujaan. Suklaahiputkin sopis varmaan tonne täytteen sekaan. 😊
Onko tuo jotain Bowie juttua, ylivanha + teinityttö
tykkäisin enemmän kyllä perinteisestä charlotte russesta.
Appelsiinit voi syödä sellaisenaan tai ihan vaan sekoittaa rahkaan ilman liivatetta.
Vierailija kirjoitti:
Onko tuo jotain Bowie juttua, ylivanha + teinityttö
?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko tuo jotain Bowie juttua, ylivanha + teinityttö
?
Lotta Hintsa ja Bowie-man
En oo koskaan tehnyt, toivottavasti onnistuu sinulla!