Mitä tekisi pahanmakuisesta viinistä?
Joululahjaksi tuli viiniä, mikä on pahaa. En osaa tehdä punaviinikastiketta hyvästäkään viinistä, joten jotain muuta vinkkiä kaipaan. En raski poiskaan heittää.
Kommentit (19)
Hehkuviiniä.
Braciole Carmela Sopranon tapaan. Löytyy Sopranos-keittokirjasta.
Pahakin viini muuttaa makua jos luftaat sen eli kaadat 6 kertaa kannusta toiseen. Kokeile.
Käytä johonkin pataruokaan, ei tarvitse sen kummemmin osata tehdä kastiketta. Meillä oli kerran tonkka pahaa punkkua ja sitä lorauteltiin vähän kaikkiin ruokiin joissa tomaattikastike.
Carmelan braciole:
https://imturning60help.blogspot.com/2012/05/carmela-sopranos-braciole-…
Joo vois tehdä jonkun padan, kiitos vinkeistä.
Käyttäjä2108 kirjoitti:
Pahakin viini muuttaa makua jos luftaat sen eli kaadat 6 kertaa kannusta toiseen. Kokeile.
Sauvasekoittimella hämmennät minuutin ja hyvää tulee.
Ilmeisesti olette jo maistaneet, kun olette kerran pahaksi todenneet. Jos on montakin päivää sitten jo avattu, niin lienee aika jo kaataa sinne viemäriin. Ei ne avattuina säily kovin pitkään.
Kääri pakettiin ja odota anopin merkkipäivää.
Punkku käy patoihin ja kastikkeisiin. Itse lorautan ihan jauhelihakastikkeeseen. Hyvää tulee.
Vierailija kirjoitti:
Käyttäjä2108 kirjoitti:
Pahakin viini muuttaa makua jos luftaat sen eli kaadat 6 kertaa kannusta toiseen. Kokeile.
Sauvasekoittimella hämmennät minuutin ja hyvää tulee.
Itse baarimestarina aikoinaan .Tämän opin viinikurssilla.
Voit pakastaa osan viiniä jääpalasille tarkoitettuun muottiin.
Jos se on pahaa niin miksei voi vain heittää pois? Mitä säästät tunkemalla sitä ruokiin tms?
Booli.