Vieläkö se airdryerbuumissa ostettu airdryer on käytössä ja mitä sillä teette?
Itse käytän rasvakeitintä, enkä usko airdryerin metelöivään voimaan. Todistakaa että olen väärässä.
Kommentit (11)
Olen harkinnut, mut vielä en ole ostanut. Tulisko käytettyä? Kertokaa kokemuksia!
En ole kuullut airdryerista. Airfryeria sen sijaan käytän lähes päivittäin.
Tuleeko pakastebataattiranskalaisista hyviä? Uunissa tulee lötköjä.
Lähinnä tulee tehtyä ranskalaisia ja lohkoperunoita. Makkarastakin tulee parempia kuin uunissa.
Rasvakeitintä meillä ei ole, eikä varmaan tule.
Viimeksi keittelin kananmunia airdryerissa. Sitä edeltävänä kertana paahdoin pinjansiemeniä.
Oikeasti tuo on murkun laite, tekee sillä yleensä kebabia ja ranskalaisia pakastimesta.
Parin hengen ruokien tekoon tuo on näppärä, mutta isommat määrät tekee sitten uunissa. Käytännössähän se on pieni nopea kiertoilmauuni.
Oli kaverilta lainassa.
Mukava tehdä kaikkea naposteltavaa sillä, mutta ei jäänyt palautettua vehjettä ikävä.
Ehkä enemmän nuorten aikuisten kuin lapsiperheen juttu. Kaverilla ei ole lapsia.
Airfryer on käytännössä sama asia kuin kiertoilmauuni. Jos sellainen on jo kotona niin ei ole juurikaan järkeä hankkia erillistä laitetta.
Mutta asiaan. Lämmitän sillä pieniä annoksia itselleni jos syön yksin, esim. pakastettuja ruokia kuten ranskalaisia, kala- ja kanafileitä, kevätrullia jne. Siinä toimii hyvin ja tehokkkaammin kuin perinteinen uuni. En ole kokeillut paistaa tuoreita ruokia, mutta kaipa sekin tulee jossain vaiheessa kokeiltua.
Oma laite on normaalikokoinen kilpailevan merkin (Lidl) tuote, joten koon puolesta sillä ei yhdellä kertaa mitään suuria ruokamääriä pystyisikään valmistamaan. Alkuperäisestä Philipsin laitteesta tai sen XXL-versiosta ei ole kokemusta.
Vierailija kirjoitti:
Tuleeko pakastebataattiranskalaisista hyviä? Uunissa tulee lötköjä.
Tee kiertoilmauunissa, sellainen tuo aifryerkin on. Jos ei ole kiertoilmauunia, niin kätevämpää päivittää uuni kuin ostaa erillinen laite sitä varten. Ja oikeasti on 2 asiaa, joita ei vaan saa paremmaksi kuin rasvakeittimessä: Ranskalaiset ja siivet, piste.
Meillä on kaksi vuotta ollut ja liki joka päivä käytetään. Nytkin on tofua ja kasviksia tulossa. Tofusta tulee todella hyvää ja rapeaa, pannulla ei saa niin hyvää eikä uunissa. Myös parsakaalista tulee ihanan rapeaa. Perunoita tehdään usein, eli keitetään ja seuraavana päivänä pilkotaan&paistetaan airfryerissa. Lisäksi hyvin lämpiää nakit, pyörykät ja pihvit. Myös lämpimiä voileipiä tehdään. Kukkakaalia, sipulia ja paprikaa lisäkkeeksi jne.
Eli porukka näemmä käyttää sitä pääasiassa einesten lämmittelyyn. Ehkäpä siitä ei riemua minulle ole kun olen enemmänkin ruoanlaittajatyyppiä.
muakin kiinnostaisi. Mainosten perusteella se vaikutti aina liian hyvältä ollakseen totta, joten en ostanut. Ja peseminenkin vähän epäilytti. Miten saa osat apk:hon jne.