Kasvikset on pahoja
Kasvikset on terveellisiä ja tahtoisin syödä niitä enemmän, mutta kun ne maistuvat ihan puulta. Pitää laittaa jäätävästi mausteita ja ties mitä ja sitten ne eivät olekaan enää terveellisiä. Porkkanat ja herneet nyt menevät, mutta muista en tykkää.
Kommentit (6)
Kasviksissa on ällöttävää myös koostumus.
Jaa makea porkkana, tomaatti ja paprika ovat mielettömän hyvän makusia. Parsakaali kukkakaali ja kaali tarvitsevat mausteita mutten kyllä tiedä epäterveellisiä mausteita. Myrkkymaustetta jos nyt voi niin sanoo.. jotka tunnen ovat kaneli ja muskotti. mutta eiköhän niitäkin tarvi vetää älyttömiä määriä että vaikuttaa terveyteen. Hyviä ovat ja käytän niitäkin. Maa-artisokka,artisokka,punajuuri,pottu nauris ja lanttu. naminannaa maiskilaiskis ja niin eteenpäin tarvitsevat ehkä myöskin jortain maustetta. okei punajuuri ja artisokat ei.
Vierailija kirjoitti:
Millälailla kasvikset eivät ole muka enää terveellisiä jos niihin laittaa mausteita?
Sanoin, että mausteita "ja ties mitä". Tarkoitin tällä sitä, että niihin pitää lisätä kermaa, juustoa yms. että niistä saa edes jotenkin maistuvia.
ap
Osta minitomskuja niitä on monilla nimillä ja espanjalaissia paprikoita punasia niitä täysin punasia lidlistä. hyviä ovat. ei tartte mausteita. Isot tomaatit joita myydään näissä perussupermarketeissa ovat kyllä hiukan mauttomia, joskus ne paprikatkin.
Suomalaiset kasvikset ovat tänä vuonna järkyttävää laatua. Johtuu kai kuivasta kesästä... Edes perunaa ei voi syödä. Mikä siinä on, lannoitteiden suhteen pohja-noteeraus?
Toisaalta elintarvikkeiden laatu kyllä laskee vuosi vuodelta. Mutta nyt se on jo sellaista, että jätän kasvikset pois talveksi, ellei jotain syötävän näköistä poikkeuksellisesti löydy.
Yhden hyvän kaalin löysin eilen, ja kurkku menettelee.
Ehkä kasviksia kannattaa syödä vain sesongin mukaan. Kasvihuoneissa kasvatetut on keväällä parhaimmillaan, kun taimet vitaalisia.
Millälailla kasvikset eivät ole muka enää terveellisiä jos niihin laittaa mausteita?