Jos ostatte laputettua maksaa!
Sitä ei pidä pakastaa kotona. Sitä ei pidä myöskään säilyttää jääkaapissa. Siihen tulee säilytyksessä sivumaku, jota on mahdotonta peittää millään. On nyt kokeiltu.
Siitä pitää heti tehdä jotain ja syödä pois, tai sitten pakastaa tämä tehty ruoka.
Kommentit (2)
Vierailija kirjoitti:
Miksi sivumakua ei tule kaupan kylmähyllyssä mutta kotona jääkaapissa tulee?
Oletan että sen takia, että maksat pakastetaan tuoreena kylmähyllyyn, ja näin sille saadaan pakastusaikaa. Oletan että tuo sivumaku tulee sitten myöhemmin, kun nämä ohjeelliset eri tuotteita koskevat pakastusajat ylitetään.
Minulla on nyt kokemusta siitä, että olen pakastanut maksaa joulun aikoihin. En muista, että oliko edes laputettua. Tämän maksan sitten käytin keväällä. Siinä maistui häiritsevä sivumaku.
Nyt joskus joulukuun alussa ostin laputettua maksaa, jonka pakastin ja tein 2-3viikon kuluttua jouluksi maksalaatikkoa. Havaitsin sen tympeän sivumaun joka tulee vanhasta maksasta.
Onko sinulla eri kokemus?
ap
Miksi sivumakua ei tule kaupan kylmähyllyssä mutta kotona jääkaapissa tulee?