Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos ostatte laputettua maksaa!

Vierailija
26.12.2021 |

Sitä ei pidä pakastaa kotona. Sitä ei pidä myöskään säilyttää jääkaapissa. Siihen tulee säilytyksessä sivumaku, jota on mahdotonta peittää millään. On nyt kokeiltu.

Siitä pitää heti tehdä jotain ja syödä pois, tai sitten pakastaa tämä tehty ruoka.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
26.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi sivumakua ei tule kaupan kylmähyllyssä mutta kotona jääkaapissa tulee?

Vierailija
2/2 |
26.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi sivumakua ei tule kaupan kylmähyllyssä mutta kotona jääkaapissa tulee?

Oletan että sen takia, että maksat pakastetaan tuoreena kylmähyllyyn, ja näin sille saadaan pakastusaikaa.  Oletan että tuo sivumaku tulee sitten myöhemmin, kun nämä ohjeelliset eri tuotteita koskevat pakastusajat ylitetään.

Minulla on nyt kokemusta siitä, että olen pakastanut maksaa joulun aikoihin. En muista, että oliko edes laputettua. Tämän maksan sitten käytin keväällä. Siinä maistui häiritsevä sivumaku.

Nyt joskus joulukuun alussa ostin laputettua maksaa, jonka pakastin ja tein 2-3viikon kuluttua jouluksi maksalaatikkoa. Havaitsin sen tympeän sivumaun joka tulee vanhasta maksasta.

Onko sinulla eri kokemus?

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän yhdeksän