Kinkun paistajat - mihin sisälämpötilaan paistat kinkkusi?
Kommentit (28)
Vierailija kirjoitti:
150 astetta
Juuri näin. kypsää sen olla pitää.
n.90 astetta,halutaan että on nyhtömureaa.
Niin ylikypsäksi että se murenee käsiin
Vierailija kirjoitti:
n.90 astetta,halutaan että on nyhtömureaa.
Onko tää jo nyhtömureaa?
Kun ostat kinkun niin lue paisto-ohje pakkauksesta äläkä kysele täältä. Googlettaakin voi.
Vierailija kirjoitti:
Kun ostat kinkun niin lue paisto-ohje pakkauksesta äläkä kysele täältä. Googlettaakin voi.
Ei tässä kysytty paisto-ohjeita vaan kysyttiin miten eri ihmiset tykkää kinkkunsa tehdä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kun ostat kinkun niin lue paisto-ohje pakkauksesta äläkä kysele täältä. Googlettaakin voi.
Ei tässä kysytty paisto-ohjeita vaan kysyttiin miten eri ihmiset tykkää kinkkunsa tehdä.
Pakkauksessa kerrotaan milloin kyseinen kinkku on valmis.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kun ostat kinkun niin lue paisto-ohje pakkauksesta äläkä kysele täältä. Googlettaakin voi.
Ei tässä kysytty paisto-ohjeita vaan kysyttiin miten eri ihmiset tykkää kinkkunsa tehdä.
Pakkauksessa kerrotaan milloin kyseinen kinkku on valmis.
Niin? Pakkaus ei kerro miten eri ihmiset tykkää kinkkunsa tehdä.
Noin 85 kun otan uunista ulos. Oikea kinkku on niin murea, että leikattu siivu pysyy nipin napin kasassa.
Pakkauksessa kerrotaan "svinkod". Tanskalaisella ööllä. Loppuja en ymmärrä.
150 astetta