Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten lampaasta saa mureaa?

Vierailija
05.12.2021 |

Olen kokeillut kaikenlaisia reseptejä ja aina siitä tulee purukumimaisen sitkeää. Ei oikein uskalla enää ostaa lammasta ollenkaan kun ei se ikinä onnistu.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vichy vesi pitää aloittaa jo nuorelle lampaalle. Se tekee siitä mureaa. Ei tosin. Luultavasti pidät liian kauan uunissa. Silloin siitä tulee villasukkaa

Vierailija
2/15 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta karitsaa..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen keittänyt lammasta maitokahvissa, mureutuu.

Vierailija
4/15 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitruunaa tai jotain vastaavaa marinoitaessa. Vaikuttaa kyllä paljon mitä lihanosaa lampaasta käytät. Osa lampaanlihasta pitää kypsentää hitaasti alhaisella lämmöllä.

Vierailija
5/15 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oluessa hauduttamalla.

Vierailija
6/15 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

3-4 jabia Fazerin uusinta mr na skeidaa sisään olkapäästä.

Muutama vuosi ja lammas murenee sisältä kohti helpotusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juo sen kanssa  punaviiniä pari päivää aikaisemmin.

Vierailija
8/15 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei oikein millään. Varsinkin jos on vanhaa. Sama se on hirvessäkin. Kummastakin saa siedettevää palvauksella ja tarpeeksi kauan riiputtamalla jolloin normaali mureutuminen tapahtuu. Usein näen reseptejä joilla taatusti tulee mureaa vaikka lihan jättäisi pois kokonaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos käytät pakastettua lihaa, sulata se hitaasti ensin jääkaapissa sulaksi ja lämmitys huoneenlämmösä ennen valmistusta. Soppalihan yms kypsennysaika on pitkä.  Lammaspataan voi laitaa lisäksi punaviiniä tai muuta happoa. Paisteja voi marinoida, mutta nuoren karitsan liha on parempaa vain pintamaustettuna. 

Vierailija
10/15 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotletit ja sisäfile toimii

Muut ei

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi haluat mureuttaa maskilampaita?

Vierailija
12/15 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marinoi isoa paistia viisikin päivää kahvissa, viinissä tai cocacolassa (kylmässä, kääntele välillä). Viillä lihaan paikkoja valkosipulinkynsille, upota kynnet sisään ennen marinadiin upottamista. Hiero pintaan yrttejä.

Paista ensin kovassa lämmössä pinta kiinni, sitten hitaasti miedossa lämmössä.

Aina on tullut murea viulu aikuisestakin lampaasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Omat lammasruuat ovat aina onnistuneet. Monta tuntia kun hauduttaa miedolla lämmöllä liemessä ja mausteissa, ei voi todellakaan epäonnistua ja samalla saa pohjan kastikkeeseen. Jos haluat nopeammin päästä, osta karitsaa.

Vierailija
14/15 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maskin sisään ja 100 asteen lämmöllä yöksi uuniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
05.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haudutuspadalla (crockpot).

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän kahdeksan