Miksi linnanjuhlien booli on kuin joku tarkkaan varjeltu valtion salaisuus
Ihme juttu kun ei kerrota kansalle mitä siihen laitetaan.
Kommentit (5)
Pitäisihän allergikkoja varten kertoa ainesosat!
Kyllä minusta on televisioinneissa joskus kerrottu mitä siihen tulee.
Tässä on MTV:n sivuston mukaan resepti:
"Tällainen alkuperäinen ohje 10–15 hengelle oli Kasari-lehden mukaan:
1 ½ pulloa Jugoslovanski Rizlingiä, numero 497
½ pulloa Bordeax Biancia, numero 466
2 dl White Portia, numero 277
1 pullo Pöytäviinaa
2 tippaa sitruunankuoriuutetta
1 pullo kuivaa Elyséetä, numero 851
3 pulloa Grape-virvoitusjuomaa"
Sitten siinä neuvottiin korvaamaan Pöytäviina Koskenkorvalla, missä on tietty Koskenkorvan ominaismaku, mitä ei Pöytäviinassa ollut, että mieluummin vaikka Suomi-viinaa tilalle, pääasia, että alkoholiprosentti olisi lähelle samaa, eikä voimakasta ominaismakua minusta.
Koska boolin hohto himmenisi, jos sanottaisiin, että siinä kossua ja appelsiinimehua.