Pahimmat pitsan päälliset
Kommentit (40)
Kananmuna, suolakurkku. Se jauhomakkara, jota turkkilaisten paikoissa sanotaan kinkuksi.
Hedelmät kuten persikka. Ananas käy.
Anjovis, kapris, paprika, homeiset tuotteet kuten homejuustot, mozarella - ja vuohenmaitojuustot sekä kaikki vihannekset kuten rucola, pinaatti, parsa- ja kukkakaali.
Käsikarvat ja omin käsin veivattu majoneesi
Vierailija kirjoitti:
Miksi teit tuon aloituksen? Kuinka vanha olet? 15?
Aika outo tapa päteä sulla. Ja ap on oikeilla linjoilla: ainakin katkarapu, anjovis ja kapris ovat aivan scheissea.
M47
Vierailija kirjoitti:
Miksi teit tuon aloituksen? Kuinka vanha olet? 15?
Menikö mummolla tai papalla kuppi nurin. 🤪
Ananas! Ja sinihomejuusto.
Jossain maissa tehdään kuulemma pizzaa jopa ranskalaisilla perunoilla, sekin on varmaan aika kammottavaa.
Paistettua kananmunaa pitsan päällyksenä en ymmärrä.
Niggathan runkkas jossain pitseriassa päällisiä
Aurinkokuivattu tomaatti, frutti di mare kokonaisuudessaan
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi teit tuon aloituksen? Kuinka vanha olet? 15?
Menikö mummolla tai papalla kuppi nurin. 🤪
Eiköhän se ole joku 21-vuotias, joka on niiiiiiiiiin aikuinen että!
Vierailija kirjoitti:
Ananas! Ja sinihomejuusto.
Jossain maissa tehdään kuulemma pizzaa jopa ranskalaisilla perunoilla, sekin on varmaan aika kammottavaa.
Ainakin ruotsissa syövät sellaista baarireissun jälkeen känninälkään. Ja majoneesit tietysti päälle.
Vierailija kirjoitti:
oliivi, anjovis, kapris
Nämä laitetaan Nizzalaiseen sipulipiirakkaan. Nam.
Miksi teit tuon aloituksen? Kuinka vanha olet? 15?