Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi kinuski ei ikinä onnistu?

Vierailija
13.11.2021 |

Teen tarkalleen ohjeen mukaan. 2dl kuohukermaa ja 2dl fariinisokeria. Lämmitän keskilämmöllä ja sekoitan koko ajan. Ei sakene. Tein vesilasikokeen, täysin lirua. Lisäsin vähän fariinisokeria. Nyt aavistuksen paksumpaa, mutta edelleen löysää ja keitetty jo 45minuuttia. Miten ihmeessä se ei ikinä onnistu?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
13.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vinkkejä?

Vierailija
2/7 |
13.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen kun tietäisi. Meilläkin on töissä yksi tumpelo kinuski.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
13.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinuskin pitää kiehua koko ajan.

Vierailija
4/7 |
13.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin, kiehuuko se? Lämmitys ei riitä.

Vierailija
5/7 |
13.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita levy melkein täysille ja anna kuohua. 

Vierailija
6/7 |
13.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiehui koko ajan, levy oli 5-6 tasolla kun 9 on suurin.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
13.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita lautanen hetkeksi pakastimeen. Ota sieltä jäähtynyt lautanen ja tiputa siihen pisara kinuskia - jos se jähmettyy, niin se on ok.

Jos kinuskia keittää liian kauan, siitä tulee toffeeta, siis todella sitkeää. Se on vähän huonoa kakun tms päällä, kun on hankala leikata paloja. Hyvältä se maistuu kyllä.

En ole pitkään aikaan enää mitannut noita aineksia, länttään silmämääräisesti sopivan määrän fariinisokeria kattilaan ja siihen suurinpiirtein saman verran kermaa perään. Kaksi desiä+kaksi desiä on meidän kakun päälle liikaa, sitä jää yli. Sitten se unohtuu jääkaappiin ja joudun joskus juhannuksena heittämään sen pois (kompostiin).