Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Teenkö sämpylätaikinan veteen

Vierailija
10.11.2021 |

tai maitoon?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
10.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Veteen

Vierailija
2/11 |
10.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entäs voitelu?

Kananmunalla tai vedellä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
10.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Entäs voitelu?

Kananmunalla tai vedellä?

ei voitelua

Vierailija
4/11 |
10.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä aina veteen, joskus käytän esim. kasvissosekeiton lopun pohjana.

En voitele. Paitsi silloin kun teen hampurilaissämpylät. Niihin tulee tallinaankin munia ja ne myös voiteen munalla.

Vierailija
5/11 |
10.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos 😊

Vierailija
6/11 |
10.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
10.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina veteen.

Itse teenaina veteen, koska sämpylät ovat enemmän "leipätaikinaa" kuin "pullataikinaa".

Siihen öljyä ( puolen litran taikinaan 1/2 ).

Joskus lisään mm.porkkanaraastetta , tulee porkkanasämpylöitä.

Vierailija
8/11 |
10.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis 1/2 DL puolen litran taikinaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
10.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen milloin mitenkin, joskus maitoon, joskus veteen.

Vierailija
10/11 |
10.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt on taikina kohoamassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
10.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Veteen. ei tarvii voidella. Jos haluaa rapsakan kuoren niihin, suihkauttele paiston aikana pari kertaa vettä sämpylöille.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän kolme