Miltä mustekala maistuu?
Kommentit (24)
Maista, mutta harva osaa valmistaa sen oikein, monet muuttaa sen rakenteen melkein kumiksi kun ei taidot riitä.
Väärin valmistettuna kuin kumilenkki, oikein taas ei. Maku aika mitätön.
Jos oikein hyvin paneroi ja paistaa taitavasti voi sen syödä.
Jos taas esim kreikassa tilaa mustekalaa niin peltivatiisi mustekalan lonkeroita otka
nopeasti pyöritelty paistinpannulla ja sitruunan viipaleita.
Sitä kumipalaa ei voi syödä!
Maustamattomana ei oikein miltään. Pitää marinoida hyvin.
Hyvin kumimaiselta. Ja olin hyvässä italialaisessa ravintolassa italialaisten ystävieni kanssa, heidän valitsemassaan. Ja oli alkuruoka, ja mustekalarenkaita. Kyllähän ne nyt söi, ja tuli hyvää jumppaa leualle...:)
Noista herrojen herkuista ei minuun myöskään aito kaviaari ole tehnyt muuta vaikutusta kuin yökötyksen.
Laimealta paistetulta kananmunalta..
Ei maistu oikein miltään mutta tuntuma on kuminen.
Tiesittekös muutes, että mustekaloilla on sininen veri ja kolme sydäntä?
Ei oikein miltään, ja sitä mustetta saa harjata hampaista ihan tosissaan.
Tosi vähän miltään ehkä joskus hivenen ammoniakilta.
Mustekalalta