Jauhelihakastikkeeseen ei kuulu sipuli
Kommentit (13)
Kyllä kuuluu sipuli, varsiselleri, porkkana, pekoni, naudan jauheliha, mutti tomaattimurska ja punaviini. Haudutetaan ainakin tunti ja nautitaan tuorepastan ja parmesan juuston kera.
Vierailija kirjoitti:
No tomaatti ei aitoon kuulukaan.
No aidon ragun yksi pääraaka-aine on tomaatti.
Makuasia. Itse kyllä laitan kuullotetun sipulin jauhelihakastikkeeseen, mutta kaikki eivät siitä pidä.
Ja tomaatti ei kylläkään kuulu perusjauheliha kastikkeeseen, tomaattikastike on kokonaan eri asia, sopii parhaiten pastalle.
Eikä myöskään juurekset kuulu jauhelihakastikkeeseen, ne kuuluvat lihapatoihin, jotka haudutetaan kypsiski.
Toki jokainen voi laittaa jauhelihakastikkeeseensa mitä ikinä vain haluaa, eihän se muille kuulu.
Sipuli ei kuulu mihinkään muualle kuin roskikseen.
Mun kastikkeeseen kuuluu just tasan kaikki se mitä siihen laitan!
Vierailija kirjoitti:
Sipuli ei kuulu mihinkään muualle kuin roskikseen.
Sipulikeitto jää kyllä sitten aika vaisuksi.
Vierailija kirjoitti:
Sipuli ei kuulu mihinkään muualle kuin roskikseen.
Sipuli kuuluu melkein kaikkiin ruokiin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sipuli ei kuulu mihinkään muualle kuin roskikseen.
Sipuli kuuluu melkein kaikkiin ruokiin.
Vaimo tykkää hieroa sipulia vehkeeseeni (varmaan muidenkin) ennen suuhoitoa, kuulemma maistuu paremmalta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sipuli ei kuulu mihinkään muualle kuin roskikseen.
Sipuli kuuluu melkein kaikkiin ruokiin.
Vaimo tykkää hieroa sipulia vehkeeseeni (varmaan muidenkin) ennen suuhoitoa, kuulemma maistuu paremmalta.
Suosittelen urologia jos raaka sipuli maistuu paremmalta kuin vehje.
Mielipiteitä. Minusta molemmat kuuluu, varsinkin pastan kanssa.