Miksei kaupoissa ole suomalaisia ruusukaaleja?
Kommentit (17)
En tiedä, en ole koskaan ostanut minkään maalaisia ruusukaaleja. Syy, miksi osallistun ketjuun, joka selkeästikään ei minulle kuulu, on se, että kun sinä näemmä ruusukaaleja kovasti käytät, miten valmistat ne? Ovat ilmeisesti hyvinkin terveellisiä, mutta en ole koskaan maistanut hyvää, niin kiinnostaa, että miten niitä pitäisi valmistaa.
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, en ole koskaan ostanut minkään maalaisia ruusukaaleja. Syy, miksi osallistun ketjuun, joka selkeästikään ei minulle kuulu, on se, että kun sinä näemmä ruusukaaleja kovasti käytät, miten valmistat ne? Ovat ilmeisesti hyvinkin terveellisiä, mutta en ole koskaan maistanut hyvää, niin kiinnostaa, että miten niitä pitäisi valmistaa.
Nuput puoliksi ja uunipellille, päälle öljyä ja suolaa, tarpeeksi kuuma uuni ja nuput paahtumaan noin 20 minuutiksi. Jäävät napakoiksi eivätkä muussaannu lötköiksi.
Ja komppi ap:n huomiolle!
-eri
Vierailija kirjoitti:
Mene hoitoon.
After you...
Vierailija kirjoitti:
Kysy siltä kauppiaalta, ääliö!
Laita puhelinnumero?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, en ole koskaan ostanut minkään maalaisia ruusukaaleja. Syy, miksi osallistun ketjuun, joka selkeästikään ei minulle kuulu, on se, että kun sinä näemmä ruusukaaleja kovasti käytät, miten valmistat ne? Ovat ilmeisesti hyvinkin terveellisiä, mutta en ole koskaan maistanut hyvää, niin kiinnostaa, että miten niitä pitäisi valmistaa.
Nuput puoliksi ja uunipellille, päälle öljyä ja suolaa, tarpeeksi kuuma uuni ja nuput paahtumaan noin 20 minuutiksi. Jäävät napakoiksi eivätkä muussaannu lötköiksi.
Ja komppi ap:n huomiolle!
-eri
Kiitos. Suolan käyttöä voisi miettiä. Kaikissa valmisruoissa on tolkuttomasti suolaa. Varsinkin huoltoasemilla. Ja kasvisvalmisteissa...
Olen myös etsinyt kotimaisia ruusukaaleja, mutta ei ole löytynyt.
Tulee joka syksy kauppoihin joskus lokakuussa.
Ruusukaaleille muutaman minuutin (lyhyt) kiehautus ja voilla sively toimii myös. Keittiömestari myös opetti että saa maukkaan raasteen/lisukkeen raoista rysselinkaaleista kun silppuaa ne hienoiksi, puristaa sitruunan mehua, öljyää ja maustaa esim. suolalla ja pippurilla.
Ne maistuvat pahalle vaikka ovatkin terveellisiä. Samasta syystä ohra ei korvaa riisiä vaikka se onkin terveellinen.
Vierailija kirjoitti:
Ne maistuvat pahalle vaikka ovatkin terveellisiä. Samasta syystä ohra ei korvaa riisiä vaikka se onkin terveellinen.
Ei kai ne niin kauhean pahoja oo. Oon itsekin huomannut etteivät oo kotimaisia, niin en osta.
Ohra ei tosiaankaan ole riisin korvaaja, valitettavasti. Ei pysty paljoa syömään.
Samaa olen itsekkin ihmetellyt et miksi ei ole kotimaisia banaaneja
B rinne kirjoitti:
Samaa olen itsekkin ihmetellyt et miksi ei ole kotimaisia banaaneja
Mutta hollantilaisia on. Se on suurin banaanien viejä.
Ruusukaali on tosi hidas kasvamaan, ehkä kausi ei ole vielä alkanut? Kasvaa pitkälle syksyyn. Kyllä niitä suomalaisiakin olen joskus kaupassa nähnyt.