Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Joko olet testannut Myllyn Paras wienertaikinaa?

Vierailija
20.09.2021 |

https://www.myllynparas.fi/tuotteet/wienertaikina-500-g

Aivan ihania viinereitä tuli. Miksi tätä tuotetta ei ole ollut aiemmin kaupoissa?

Kommentit (30)

Vierailija
1/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitääpä testaa.

Vierailija
2/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

No enpä ole kokeillut.   En tiennyt tuollaista olevan edes olemassa.

Mutta vastaavasti olen joskus miettinyt, että kun viitsisi taas leipoa itse viinereitä, kuten nuorempanakin.

Kiitti vaan ap:lle hyvästä aloituksesta, sain kivan vinkin.

Nyt meillä syödään tällä viikolla kahvilla viineireitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Positiivista, ettei tuossa ole palmuöljyä. En syö mitään leivonnaisia, koska lähes kaikessa on palmuöljyä, taidanpa tehdä viinereitä, kiitos vinkistä.

Vierailija
4/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mukava vinkki.   Mutta en yleisesti pidä Myllyn paras taikinoista yhtään.

Joskus ostin joulutorttutaikaa juuri tuon firman tekemänä, ja ne tortut maistuivat aivan kauhealta.

Tosin se ei ollutkaan voitaikinaa.

Mutta mikäänhän ei estä kokeilemasta tuota viineritaikinaa.

Kyllä ne viinerit ainakin koirasyö, jos itsellä jää syömättä.

Vierailija
5/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten se keltainen juttu wieneriin tehdään?

Vierailija
6/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vinkistä! Onko nuo paksuja kuten torttutaikinalevyt? Torttutaikinat kaulin aina pidemmiksi, niin että teen 2 sijaan 3 torttua per levy. Kannattaisiko näille tehdä samoin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko jotain valmista vaniljakreemi-juttua, mikä sopisi näihin täytteeksi?

Vierailija
8/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Wienerit ovat kamalan rasvaisia suhteessa siihen miten epäterveellisiä ja jopa mauttomia ne on.

Ei kiitos, mielummin vaikka pullaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vinkistä!   Tätä olen kaivannut.

Juuri hiljattain "löysin" Valion vaniljakreemin 

https://www.valio.fi/tuotteet/rahkat-ja-leivontatuotteet/vaniljakreemi/

Näitä täytyy testata yhdessä!  Nyt on niin paljon omenoitakin, ja tein pakkaseen luumusosetta.

Vierailija
10/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Positiivista, ettei tuossa ole palmuöljyä. En syö mitään leivonnaisia, koska lähes kaikessa on palmuöljyä, taidanpa tehdä viinereitä, kiitos vinkistä.

No jos silloin tällöin, muutaman kerran vuodessa syö jotain, missä on palmuöljyä, niin maailma siihen kaadu, eikä kenenkään terveyskään.

Eri asia jos pistelis poskiinsa joka ikinen päivä ja vielä runsaasti, tuotteita joissa on paljon palmuöljyä.

Ei sitä palmuöljyä yhdessä leivonnaisessa paljoa ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi jumpe, mä mietin jotain nakkitaikinaa ja mieleen tuli hodarit. :D

Vierailija
12/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko jotain valmista vaniljakreemi-juttua, mikä sopisi näihin täytteeksi?

Kävisikö tämä? https://www.valio.fi/tuotteet/rahkat-ja-leivontatuotteet/vaniljakreemi/

Moneenkohan riittää yhdestä purkista jos haluaa paljon täytettä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mukava vinkki.   Mutta en yleisesti pidä Myllyn paras taikinoista yhtään.

Joskus ostin joulutorttutaikaa juuri tuon firman tekemänä, ja ne tortut maistuivat aivan kauhealta.

Tosin se ei ollutkaan voitaikinaa.

Mutta mikäänhän ei estä kokeilemasta tuota viineritaikinaa.

Kyllä ne viinerit ainakin koirasyö, jos itsellä jää syömättä.

Koira syö??? Ei koiralle saa antaa tuollaista pazkaa.

Häpeä, tuohan on eläinrääkkäystä!

Vierailija
14/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jippiii ! Wienereiden leipominen kotona on aivan liian aikaa vaativaa puuhaa jos alusta alkaen tekee taikinan itse. 

Täytyykin mennä heti kauppaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta, tuossa ei ole palmuöljyä.

Vierailija
16/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Positiivista, ettei tuossa ole palmuöljyä. En syö mitään leivonnaisia, koska lähes kaikessa on palmuöljyä, taidanpa tehdä viinereitä, kiitos vinkistä.

No jos silloin tällöin, muutaman kerran vuodessa syö jotain, missä on palmuöljyä, niin maailma siihen kaadu, eikä kenenkään terveyskään.

Eri asia jos pistelis poskiinsa joka ikinen päivä ja vielä runsaasti, tuotteita joissa on paljon palmuöljyä.

Ei sitä palmuöljyä yhdessä leivonnaisessa paljoa ole.

Palmuöljyä on yllättävän monissa tuotteissa, jopa sämpylöissä. Se on erittäin epäterveellinen transrasva, joka kerääntyy maksaan ja aiheuttaa rasvamaksaa, lisää myös ruokahalua kiihottavaa leptiini-hormonia. Transrasvat ovat yksi syy ylipainoepidemiaan eikä palmuöljy maistu hyvältä. Se on halpaa ja kuuluu auton tankkiin.

Valitettavasti monissa suklaapatukoissa on palmuöljyä, niissäkin. Esim Fazerinassa, jonka joskus syön, ainakin viimeksi oli. En ole siis täysin ehdoton.

Vierailija
17/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Positiivista, ettei tosiaan ole palmuöljyä ja muita höttöjä. Aitoa voillatehtyä viineritaikinaa. 

Vierailija
18/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se mikä on hyvä, niin nyt voi tehdä vaikka itselle pari viineriä kerrallaan ja on takuu tuoretta viineriä. 

Kaupoissa pakkauksissa myytävät viinerit ovat menettäneet rapeutensa. 

Vierailija
19/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nonnii...kaikki pikkupullervot viineritaikinan ostoon😄

Vierailija
20/30 |
20.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Löysin tuolla kreemillä tehtynä toisenkin hyvän oloisen ohjeen: 

https://www.valio.fi/reseptit/pastel-de-nata-eli-portugalilaiset-vanilj…

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän kahdeksan