Miksi nuudeleissa kattila pois liedeltä?
Miksi ei saisi keittää sitä 5 minuuttia kun kypsyy?
Kommentit (5)
Minä teen aina sellaisia, että ainekset astiaan ja kiehuvaa vettä päälle ja peitettynä annetaan olla kolme minuuttia. Hyvää tulee.
Mä laitan kiehuvaa vettä vedenkeittimestä kattilaan ja annan olla 20 min. Turpovat enemmän ja keräävät sisäänsä enemmän makua. Teen ison satsin nuudeleita kerralla.
Se on turhaa. Ja kypsyvät jo liikaakin, kun sen 5 min keittämisen jälkeen kestää jäähtyä.
Itse en yleensä sotke kattilaa, vaan teen lautaselle.
Vierailija kirjoitti:
Mä laitan kiehuvaa vettä vedenkeittimestä kattilaan ja annan olla 20 min. Turpovat enemmän ja keräävät sisäänsä enemmän makua. Teen ison satsin nuudeleita kerralla.
Niin minäkin teen. Ovat parempia näin.
Senkus keität. Minä kaadan vettä vedenkeittimestä.