Mitä mieltä olette kahvilasta, josta loppuu aina tunteja ennen sulkemisaikaa lähes kaikki tuotteet?
Kommentit (42)
Useinkin ottaa päähän että myydään ”eioota”. Olisiko järkevämpää tehdä niin että myynti riittää ja myydä vaikka seuraavana päivänä ne muutama ”yön yli levännyt” hiukan halvemmalla.
Tämä koskee myös ei-pilaantuvia tuotteita.
Ajattelisin että sinne ei kannata mennä juuri ennen sukemisaikaa.
Vierailija kirjoitti:
Tai suosittu. Ei kahviloiden takahuoneissa mitään megavarastoja ole.
No joo selkeästi, mutta on tosi ärsyttävää asiakkaan kannalta, jos kahvila aukeaa klo 11 ja puolentoista tunnin jälkeen ei ole enää mitään saatavilla, vaikka paikka olisi omien sivujensa mukaan 16 asti auki.
Illalla ei haluta ottaa sulamaan tuotteita joita ei välttämättä saa illalla myytyä. Ne pitää sitten myydä seuraavana päivänä eilisinä tuotteina eli alella.
Vierailija kirjoitti:
Illalla ei haluta ottaa sulamaan tuotteita joita ei välttämättä saa illalla myytyä. Ne pitää sitten myydä seuraavana päivänä eilisinä tuotteina eli alella.
Tuossa nimeltä mainitsemattomassa kahvilassa kaikki loppuvat siis jo siinä ennen kello yhtä päivällä vaikka paikka on auki klo 11-16. Ei töissäkäyvällä ihmisellä ole aikaa mennä milloin tahansa. Lisäksi luulisi, että rahanmenetystä tulee, kun monet asiakkaat lähtevät tyhjin käsin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Illalla ei haluta ottaa sulamaan tuotteita joita ei välttämättä saa illalla myytyä. Ne pitää sitten myydä seuraavana päivänä eilisinä tuotteina eli alella.
Tuossa nimeltä mainitsemattomassa kahvilassa kaikki loppuvat siis jo siinä ennen kello yhtä päivällä vaikka paikka on auki klo 11-16. Ei töissäkäyvällä ihmisellä ole aikaa mennä milloin tahansa. Lisäksi luulisi, että rahanmenetystä tulee, kun monet asiakkaat lähtevät tyhjin käsin.
Ja tiettyinä ikinä paikka on auki jopa klo 18 asti ja silloinkin sama homma.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Illalla ei haluta ottaa sulamaan tuotteita joita ei välttämättä saa illalla myytyä. Ne pitää sitten myydä seuraavana päivänä eilisinä tuotteina eli alella.
Tuossa nimeltä mainitsemattomassa kahvilassa kaikki loppuvat siis jo siinä ennen kello yhtä päivällä vaikka paikka on auki klo 11-16. Ei töissäkäyvällä ihmisellä ole aikaa mennä milloin tahansa. Lisäksi luulisi, että rahanmenetystä tulee, kun monet asiakkaat lähtevät tyhjin käsin.
Ja tiettyinä ikinä paikka on auki jopa klo 18 asti ja silloinkin sama homma.
*päivinä
He osaavat laskea myyntinsä oikein. Ei jää mitään ylimääräistä, päivän kiintiö on täynnä ja arvioitu voittosumma on tilitetty. Kaikki hyvin. Tervetuloa huomenna uudestaan.
vapaa kassa :)) kirjoitti:
He osaavat laskea myyntinsä oikein. Ei jää mitään ylimääräistä, päivän kiintiö on täynnä ja arvioitu voittosumma on tilitetty. Kaikki hyvin. Tervetuloa huomenna uudestaan.
En nyt tiedä. En minä jaksa kovinkaan montaa kertaa juosta paikkaan, josta ei ikinä saa kumminkaan mitään. Miksi he eivät haluaisi maksimoida voittoaan?
Joo tosi kiva, kun tehdään 6 voileipää ja jos et ehdi hakea omaasi heti aamusta, niin lounasaikaan ilman jäät. Mikä on tälläisen kahvilan "menestysresepti"? Olispa kiva tietää.
Kertomastasi päätellen sä siis käyt jatkuvasti siinä kahvilassa (ellet peräti useita kertoja päivässä, kun noin tarkkaan tiedät), vaikka tuotteet ovat aina lopussa.
Kannattaisiko ehkä harkita kahvilan vaihtamista?
Yksikin tällainen kahvila on pian sulkemassa ovensa kokonaan, koska koronan takia ei kuulemma kannata. Ihan en ymmärrä, että miten ei muka kannata, kun asiakkaita kuitenkin olisi vaikka kuinka paljon, jos vaan tekisivät enemmän tuotteita, mutta eiväthän ne ilman leivoksia jääneet asiakkaat mitään rahaa moiseen kahvilaan tuo.
Vierailija kirjoitti:
Kertomastasi päätellen sä siis käyt jatkuvasti siinä kahvilassa (ellet peräti useita kertoja päivässä, kun noin tarkkaan tiedät), vaikka tuotteet ovat aina lopussa.
Kannattaisiko ehkä harkita kahvilan vaihtamista?
Tuo kahvila on tosi uniikki ja myy tuotteita joita ei muualta saa.
Vierailija kirjoitti:
Yksikin tällainen kahvila on pian sulkemassa ovensa kokonaan, koska koronan takia ei kuulemma kannata. Ihan en ymmärrä, että miten ei muka kannata, kun asiakkaita kuitenkin olisi vaikka kuinka paljon, jos vaan tekisivät enemmän tuotteita, mutta eiväthän ne ilman leivoksia jääneet asiakkaat mitään rahaa moiseen kahvilaan tuo.
No jos ei viiti tai jaksa, ihan ymmärrettävää.
Ne voisi vaikka kysyä tyhjin käsin jääneiltä, mitä olisivat halunneet ja valmistaa niitä enemmän jatkossa.
Mielestäni huonoa suunnittelua, lakkaisin käymästä kokonaan.
No eipä näköjään saa tuostakaan kahvilasta.
Onpa outoja kommentteja, jos pidetään onnistuneena myyntiä, kun viimeiset tunnit on vaan "ei oota"!
Tai suosittu. Ei kahviloiden takahuoneissa mitään megavarastoja ole.