Ostatteko koskaan Cream Cracker -voileipäkeksejä?
Miten syötte niitä, minkä kanssa? Kuinka usein ostat?
Kommentit (18)
Ihan ku pahvia! Syönyt viimeksi kasarilla ja muistan edelleen sen kuivan maun.
Ou Ou, Cream Cracker, se oli LAPSENA suurta herkkua, sitä ja hilloa tai jotain päälle ja kaakaota, njam njam. Ostaiskohan vieläkin, kiitos muuten vinkistä, olin aivan totaaliunohtanut koko keksin olemassa olon, en ole edes etsinyt.
Lapsena söin. Nykyään aivan liian kaloripitoisia terveelliseen ruokavalioon, en kaipaa.
Voin ja appelsiinimarmeladin kanssa nam nam!
Vierailija kirjoitti:
CC ja bonjour valkosipulilevite 😛
valkosipulituorejuusto ja uppoo kuin vesi maahan :P
EIkös ne ole lähes puhdasta palmuöljyä ?
Joko pelkästään voita tai appelsiinimarmeladia, nam!
Vierailija kirjoitti:
EIkös ne ole lähes puhdasta palmuöljyä ?
Eiku sori, se olikin Ritz suolakeksi, joka on täyttä palmuöljyä.
näitä oli kotona oliko kasari tai ysäri. En tiennytkään että näitä vielä on. Näitä taitiin napostella sellaisinaan.
Joo, ostan. Kun en osaa päättää, mitä keksejä ostaisi, ostan silloin näitä. Kätevää, kun voi syödä hillon tai hunajan kanssa makeannälkään ja päällysteitä vaihtamalla suolaisina paloin. Menee myös ihan sellaisenaan joskus.
Missä tynnyrissä te oikein olette olleet? CC keksejä on vaikka mitä erilaisia myynnissä. 🙄
Cream crackerit on kehitetty/keksitty jo 1800-luvulla. Ei mitään ohimenevän trendin keksejä.
Voita ja juustoa päälle. Aamukahvin kanssa loistava yhdistelmä.
Oli ennen mun herkkua marmeladin kanssa. Nyt olen ne unohtanut, mutta huomenna taas ostan. Kiitos, kun palautit mieleeni ap.