Lidlin kanafileet
Maistuvatko teidän mielestä ihan samalta kuin muiden merkkien kanafileet? Kilohinta on usein paljon halvempi. Olen ollut huomaavinani maussa eroa.
Kommentit (16)
Mitä lie antibiootti kanoja olleet tai millä ruokittu.
En koskaan osta Lidlistä mitään lihaa.
Maistuvat enemmän kanalta. Broilerissa on miedompi maku.
Ihan samoilta teurastamoilta ne tulee kuin muidenkin kauppojen lihat. Jos tuoreita ja kotimaisia ostaa.
Vierailija kirjoitti:
Mitä lie antibiootti kanoja olleet tai millä ruokittu.
En koskaan osta Lidlistä mitään lihaa.
Kotimaista kanaa ovat, ei antibiootteja käytetty.
Minä ostan lihat, kanat ja kalat lidlistä. Ihan saman makuisia kun muuallakin....ja edullisempia.
Ne ohuen ohuet on 2,5-3cm paksuja välillä.
Älkää kirjoittako "kanaa" kun se on oikeasti "broileria"!
Vierailija kirjoitti:
Mitä lie antibiootti kanoja olleet tai millä ruokittu.
En koskaan osta Lidlistä mitään lihaa.
Ostatko K-kaupasta? Meinaan ne Pirkka broilerit tulee ihan samalta Atrian tehtaalta. 🤣
Vierailija kirjoitti:
Älkää kirjoittako "kanaa" kun se on oikeasti "broileria"!
No paketin päällä lukee
Kanafileet
Vierailija kirjoitti:
Älkää kirjoittako "kanaa" kun se on oikeasti "broileria"!
Broileri on kana. Samalla tavalla kuin spanieli on koira. Kaikki koirat ei ole spanieleita, mutta kaikki spanielit on koiria.
Broileri on jalostettu kanarotu.
Jos kanan tai broilerin lihassa on veripurkaumia tai luita poikki tarkoittaa se että eläintä on pidelty pahoin ja se on kärsinyt ennen teurastusta.
Jokaisessa paketissa on kasvattajan yhteystiedot. Antakaa palautetta jos havaitsette epäeettistä eläintenkäsittelyä.
Vierailija kirjoitti:
Jos kanan tai broilerin lihassa on veripurkaumia tai luita poikki tarkoittaa se että eläintä on pidelty pahoin ja se on kärsinyt ennen teurastusta.
Jokaisessa paketissa on kasvattajan yhteystiedot. Antakaa palautetta jos havaitsette epäeettistä eläintenkäsittelyä.
Voihan luu mennä poikki teurastuksen jälkeen käsittelyn aikana. Tarkastuseläinlääkärit kyllä tarkkailee Suomessa eläinten kohtelua tiiviisti. Yleinsä broilerit lopetetaan kaasulla tainnuttamalla. Juuri sen takia, että se on kivuton ja eläimelle ei aiheudu stressiä.
Vierailija kirjoitti:
Hienosti kaivettu esiin yli kymmenen vuotta vanha uutinen! Eiköhän noiden broilerin vartaiden osalta voida jo huokaista helpotuksesta.
Lidlin myrkkytuotteissa on usein ollut salmonellaa, listeriaa, lasinsiruja jne. jne. jne.
Sain kerran ruokamyrkytyksen Lidlin "kanasta"... en suosittele
Kanalta maistuu. Itse ostan maustamattomia.