Oletko tehnyt hapankirsikoista mitään?
Lajike siis taitaa olla hapankirsikka. Ei ole todellakaan makeita.
Hilloa en mielelläni tee kun sitä ei varmaan kukaan meillä syö mutta joku leivonnainen? Tuleeko hyvää tuosta lajikkeesta?
Kommentit (5)
Hillo on hyvää. Kuten myös mehu ja likööri. Kaikkia näitä valmistan hapankirsikoista.
En oo ennen kuullutkaan mistään hapankirsikasta. No hyvä tietää.
Tulee aivan ihanaa piirakkaa, sellainen amerikkalaistyyppinen, missä on taikinakansi.
Laita kirsikat purkkiin, lisää reilusti sokeria ja kaada tiukkaa viinaa päälle. Purkki pimeään ja avaa se vasta jouluviikolla. Sinulla on silloin kotikutoista kirsikkalikööriä. Marjatkin voi toki syödä, mutta ne eivät ole tuossa vaiheessa mitenkään hyviä.
Hilloa oon tehnyt ja on hyvää.