kun ruuan laitossa puhutaan, että käytä öljyä
Kommentit (19)
Vierailija kirjoitti:
Riippuu aika paljon ruuasta. Itse yleesnäs käytän kookosöljyä jos täytyy kuumentaa korkealla lämpötilalla (esim. wokit) ja oliiviöljyä jos riittää matala lämpötilalla.
Kookos ja oliivi🤔olisiko ehdottaa lähempänä kasvavia öljykasveja
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Riippuu aika paljon ruuasta. Itse yleesnäs käytän kookosöljyä jos täytyy kuumentaa korkealla lämpötilalla (esim. wokit) ja oliiviöljyä jos riittää matala lämpötilalla.
Kookos ja oliivi🤔olisiko ehdottaa lähempänä kasvavia öljykasveja
Auringonkukkaöljy niihin mitä ei tarvi kuumentaa. Rypsi, voimariini tai voi paistamiseen.
Käytän aurinkokukkaöljyä paistamiseen ja salaattiin laitan oliviiöljyä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Riippuu aika paljon ruuasta. Itse yleesnäs käytän kookosöljyä jos täytyy kuumentaa korkealla lämpötilalla (esim. wokit) ja oliiviöljyä jos riittää matala lämpötilalla.
Kookos ja oliivi🤔olisiko ehdottaa lähempänä kasvavia öljykasveja
Auringonkukkaöljy niihin mitä ei tarvi kuumentaa. Rypsi, voimariini tai voi paistamiseen.
Auringonkukkaöljy ja rypsiöljy eivät sovellu ihmisen ravinnoksi. Voi, oliiviöljy sekä kookosöljy on mulla käytössä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Riippuu aika paljon ruuasta. Itse yleesnäs käytän kookosöljyä jos täytyy kuumentaa korkealla lämpötilalla (esim. wokit) ja oliiviöljyä jos riittää matala lämpötilalla.
Kookos ja oliivi🤔olisiko ehdottaa lähempänä kasvavia öljykasveja
Auringonkukkaöljy niihin mitä ei tarvi kuumentaa. Rypsi, voimariini tai voi paistamiseen.
Kirkastettu voi on paras paistamiseen, esim. kala tai potut. Salaatteihin ja leivän päälle parasta saatavilla olevaa oliivoöljyä (DOP). Auringonkukka- ja rypsiöljy eivät ole kuuluneet koskaan keittiööni.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Riippuu aika paljon ruuasta. Itse yleesnäs käytän kookosöljyä jos täytyy kuumentaa korkealla lämpötilalla (esim. wokit) ja oliiviöljyä jos riittää matala lämpötilalla.
Kookos ja oliivi🤔olisiko ehdottaa lähempänä kasvavia öljykasveja
No itse käytän noita siksi, että ovat terveellisempiä ja maukkaampia kuin ne lähellä kasvavat. Kaikkea ei voi saada.
Rypsi/rapsi/auringonkukkaöljy käy kaikkeen paistamiseen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Riippuu aika paljon ruuasta. Itse yleesnäs käytän kookosöljyä jos täytyy kuumentaa korkealla lämpötilalla (esim. wokit) ja oliiviöljyä jos riittää matala lämpötilalla.
Kookos ja oliivi🤔olisiko ehdottaa lähempänä kasvavia öljykasveja
Auringonkukkaöljy niihin mitä ei tarvi kuumentaa. Rypsi, voimariini tai voi paistamiseen.
Auringonkukkaöljy ja rypsiöljy eivät sovellu ihmisen ravinnoksi. Voi, oliiviöljy sekä kookosöljy on mulla käytössä.
Oliiviöljy maistuu hemskutin pahalle. Itse käytän vaan voita paistamiseen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Riippuu aika paljon ruuasta. Itse yleesnäs käytän kookosöljyä jos täytyy kuumentaa korkealla lämpötilalla (esim. wokit) ja oliiviöljyä jos riittää matala lämpötilalla.
Kookos ja oliivi🤔olisiko ehdottaa lähempänä kasvavia öljykasveja
Auringonkukkaöljy niihin mitä ei tarvi kuumentaa. Rypsi, voimariini tai voi paistamiseen.
Kirkastettu voi on paras paistamiseen, esim. kala tai potut. Salaatteihin ja leivän päälle parasta saatavilla olevaa oliivoöljyä (DOP). Auringonkukka- ja rypsiöljy eivät ole kuuluneet koskaan keittiööni.
Sama mulla. Rypsi- ja auringonkukka on huonoja rasvoja.
Mä käytän ruuanlaitossa vain voita ja oliiviöljyä. Rypsi, rapsi, oivariini ym "rasvat" jätän kauppaan.
Vierailija kirjoitti:
Rypsi/rapsi/auringonkukkaöljy käy kaikkeen paistamiseen.
Ei käy
Öljyn voi aina korvata voilla.
Itse en käytä öljyjä ruuanlaitossa mihinkään, pilaavat vaan ruuasta hyvän maun.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Rypsi/rapsi/auringonkukkaöljy käy kaikkeen paistamiseen.
Ei käy
Joo moottorisahan teräketjun voiteluun noita öljyjö voi käyttää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Rypsi/rapsi/auringonkukkaöljy käy kaikkeen paistamiseen.
Ei käy
Miksei käy?
Selitä tarkemmin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Riippuu aika paljon ruuasta. Itse yleesnäs käytän kookosöljyä jos täytyy kuumentaa korkealla lämpötilalla (esim. wokit) ja oliiviöljyä jos riittää matala lämpötilalla.
Kookos ja oliivi🤔olisiko ehdottaa lähempänä kasvavia öljykasveja
No itse käytän noita siksi, että ovat terveellisempiä ja maukkaampia kuin ne lähellä kasvavat. Kaikkea ei voi saada.
Hyvin on uponnut kansainvälisten öljyfirmojen markkinointi myös sinne pohjolan perukoille😂
Paistamiseen ja muuhun ruoanlaittoon rypsiöljyä
Salaatinkastikkeisiin ja marinointiin oliiviöljyä
Kookosöljyä ei ikinä minnekään (=epäterveellistä kovaa rasvaa)
Riippuu aika paljon ruuasta. Itse yleesnäs käytän kookosöljyä jos täytyy kuumentaa korkealla lämpötilalla (esim. wokit) ja oliiviöljyä jos riittää matala lämpötilalla.