Mitkä olisi parhaat pihvit ja paras majoneesi omatekoisten hampurilaisten väliin?
Itse en ala jauhelihapihvejä paistamaan kun en koskaan saa pysymään niitä koossa.
Kommentit (31)
Pysyyhän ne koossa, kun teet niistä mahdollisimman litteitä ja pakastat yli yös. Seuraavana päivänä suoraan pakkasesta pannulle, niin pysyy hyvin ehjänä.
Täyslihapihvi tai broilerinfile, sekä omatekoinen majoneesi
No osta vaikka kaupasta jotain valmiita burgerpihvejä. Halloumi on myös hyvä "pihvi" jos ei tarvitse olla lihaa. Kurkkumajoneesi on hyvää.
Paras majoneesi on itse tehty. Voit tehdä ison annoksen ja maustaa vaikka parilla kolmella eri tavalla (valkosipuli/chili/sitruuna/yrtit/sinappi jne). Kaikki eivät pidä esim. valkosipulista, joten sellaisille on sitten vaihtoehto.
Unohda korppujauhoja, munat jne ja tee jauhelihasta sellaisenaan pihvit. Päälle suolaa ja pippuria.
Onnistuu ja pysyy jopa grillissä ritilällä kasassa. Naudan jauhelihaa eikä kaikista rasvattominta.
Olen rakastunut Lidlissä kesäsesonkina myytävään tartar-majoneesiin.
Pihvit tein viimeksi reseptillä, johon tuli jauhelihan lisäksi yksi muna, pari tl dijon-sinappia, muutama persiljan oksa ja 1/2 tl suolaa. Muotoiltiin pihveiksi ja litistettiin paistaessa. Saa jäädä keskeltä punertavaksi.
Vierailija kirjoitti:
Olen rakastunut Lidlissä kesäsesonkina myytävään tartar-majoneesiin.
Pihvit tein viimeksi reseptillä, johon tuli jauhelihan lisäksi yksi muna, pari tl dijon-sinappia, muutama persiljan oksa ja 1/2 tl suolaa. Muotoiltiin pihveiksi ja litistettiin paistaessa. Saa jäädä keskeltä punertavaksi.
Miksi helvetissä siihen muna piti lisätä? Äläkä sano ettei pysy kasassa ilman munaa.
Pihvit voi myös taputella pellille leivinpaperin päälle ja paistaa uunissa, loppuvaiheessa sämpylät (+juusto) myös uuniin niin lämpiävät samalla.
Vierailija kirjoitti:
Mikä niissä hampurilaisissa on sitten omatekoista? Leivot sämpylät itse?
Miksi ne hampurilaiset pitäisi tehdä hitaimman ja vaikeamman kautta? Kotona tehdyistä hampurilaisista tulee ainakin halvempia kuin mitä Hesburgerissa, McDonaldsissa tai Burger Kingissä käynti maksaa. Niitä voi verrata siihen jos tekee kotona uunipellillisen lämpimiä voileipiä erilaisilla liha-, juusto- ja majoneesitäytteillä. Curry- ja paprikamajoneesit ovat minusta parhaita.
Tuoreet välilihapihvit ja neitsyen menkkaverestä tehty majo on parasta mitä rahalla saa.
Broilerin fileistä saa myös hyvät purilaiset ja joskus laitan lihaksi pelkkää pekonia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olen rakastunut Lidlissä kesäsesonkina myytävään tartar-majoneesiin.
Pihvit tein viimeksi reseptillä, johon tuli jauhelihan lisäksi yksi muna, pari tl dijon-sinappia, muutama persiljan oksa ja 1/2 tl suolaa. Muotoiltiin pihveiksi ja litistettiin paistaessa. Saa jäädä keskeltä punertavaksi.Miksi helvetissä siihen muna piti lisätä? Äläkä sano ettei pysy kasassa ilman munaa.
Pystytkö hengittää?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä niissä hampurilaisissa on sitten omatekoista? Leivot sämpylät itse?
Miksi ne hampurilaiset pitäisi tehdä hitaimman ja vaikeamman kautta? Kotona tehdyistä hampurilaisista tulee ainakin halvempia kuin mitä Hesburgerissa, McDonaldsissa tai Burger Kingissä käynti maksaa. Niitä voi verrata siihen jos tekee kotona uunipellillisen lämpimiä voileipiä erilaisilla liha-, juusto- ja majoneesitäytteillä. Curry- ja paprikamajoneesit ovat minusta parhaita.
Kysyin vain että mikä niissä on omatekoista, jos kaikki on valmiiksi kaupasta ostettua?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä niissä hampurilaisissa on sitten omatekoista? Leivot sämpylät itse?
Miksi ne hampurilaiset pitäisi tehdä hitaimman ja vaikeamman kautta? Kotona tehdyistä hampurilaisista tulee ainakin halvempia kuin mitä Hesburgerissa, McDonaldsissa tai Burger Kingissä käynti maksaa. Niitä voi verrata siihen jos tekee kotona uunipellillisen lämpimiä voileipiä erilaisilla liha-, juusto- ja majoneesitäytteillä. Curry- ja paprikamajoneesit ovat minusta parhaita.
Kiitos!
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä niissä hampurilaisissa on sitten omatekoista? Leivot sämpylät itse?
Miksi ne hampurilaiset pitäisi tehdä hitaimman ja vaikeamman kautta? Kotona tehdyistä hampurilaisista tulee ainakin halvempia kuin mitä Hesburgerissa, McDonaldsissa tai Burger Kingissä käynti maksaa. Niitä voi verrata siihen jos tekee kotona uunipellillisen lämpimiä voileipiä erilaisilla liha-, juusto- ja majoneesitäytteillä. Curry- ja paprikamajoneesit ovat minusta parhaita.
Kysyin vain että mikä niissä on omatekoista, jos kaikki on valmiiksi kaupasta ostettua?
Muna.
Oma tehty majoneesi, johon suola, valkosipuli ja jalapenot murskattuna.
Puserra kasvishernekeitto kokonaisena purkistaan ja leikkaa niistä pihvejä. Majoneesiksi jotain vegaanista ja kananmunatonta.
Kaivat suoraan paketista köntän jauhelihaa, pyörittelet palloksi, litistät käsissä ja sitten kuumalle pannulle jossa painelet lastalla vähän lisää, ehkä kolo keskelle.
Päälle suolaa ja mustapippuria molemmille puolille.
Ei hajoa, eikä tarvitse liata astioita.
Blåband Samurai red pepper & chili majoneesi on hyvää, mutta jos et siedä tulisuutta yhtään niin en osaa vastata
Vierailija kirjoitti:
Paras majoneesi on itse tehty. Voit tehdä ison annoksen ja maustaa vaikka parilla kolmella eri tavalla (valkosipuli/chili/sitruuna/yrtit/sinappi jne). Kaikki eivät pidä esim. valkosipulista, joten sellaisille on sitten vaihtoehto.
Tuskin se osaa majoneesiakaan tehdä.
Mikä niissä hampurilaisissa on sitten omatekoista? Leivot sämpylät itse?